Mit tanít a kedvenc tanárotok?
Mi a véleményetek arról a tantárgyról?
Szerintetek mennyire befolyásolja az adott tanuló eredményét a tanár?
Régi kérdés,de válaszolok:
Az én kedvenc tanárom földrajzot és törit tanít. És nem azért a kedvencem,mert ezeket a tantárgyakat szeretem (igazából nem is szeretem a törit és a föcit sem),hanem mert nagyon jó ember. Nem az a célja,hogy a tanterv szerint haladjunk és magoljunk mindent,hanem hogy gondolkodjunk és használjuk az agyunkat. Nem szedte le a fejünket,ha rossz választ mondtunk,hanem örült neki,mert véleménye szerint ez is egy kiindulás és ebből is tanulhatunk. Ha pedig jó választ mondtunk,szárnyalt a boldogságtól,és nem egyszer meg is dicsért minket. Ha kellett,mindig segített. Mindig korrekt volt és még egyszer mondom: emberségből jeles. Sajnos már idős,nem fog tanítani,de soha sem felejtem el. Ha tanár lennék,én is biztosan így tanítanék,az ő példája szerint.
Ha már valaki írt idén, írok én is.
Nekem 3 kedvenc tanárom van:
1. ofőm: angolt és törit tanít, az angol az egyik kedvenc tárgyam, a töri viszont szerintem uncsi, mint embert, nagyon bírom, közvetlen és kedves, szolid, de jó humora van.
2.kémiát és bioszt tanít, ezeket a tárgyakat is szeretem, néha kissé erőltetett humorú a pasi, de bírom, sosem hagyja, hogy szomorúak legyünk, mindig próbál mindenkit felvidítani kedvenc mondásom tőle:,,Mindannyian űrhajósok vagyunk, csupán pár évtizedet töltünk ezen a Föld nevű űrhajón, élvezzük ki"-és akinek meghal egy rokona, az, hogy érezze jól magát?- ,,Odaát lehet, hogy még nagyobb buli van, elvégre még senki nem tért vissza onnan."
3.orosz-föci tanár: szigorú 60-as-70-es pacák, aki szeret egyeseket osztogatni. Cinikus, szarkasztikus személyiség, de igyekszik fenntartani a jó hangulatot, belök néha egy-egy poént, olyan, akit szeretni vagy utálni lehet, szerintem senkinek sem semleges a tanár. Amúgy a föcit imádom, az orosszal meg még most barátkozom, kettesekkel indítottam, és most szép fokozatosan eljutottam odáig, hogy hármasra állok és majdnem folyékonyan olvasom a cirill betűket.:D
15/L
Egyébként szerintem befolyásoló tényező a tanár is, pl matektanárom olyan szinten irritál, hogy, ha akarok se tudok figyelni az órán, és magyarázni se tud rendesen. A rajztanár, mintha be lenne tépve, őt se igazán csípem, meg a tárgyát sem(ironikus, hogy folyton, szinte 24/7 rajzolgatok, színezek, satírozok, firkálok, mégis utálom a rajzórát:P, mert szerintem hülyeségeket rajzolunk, meg a 7. órában van és már mennék haza)
A töri meg jól van előadva, viszont csak a 20. századi töri meg esetleg a magyar királyság idején érdekes, ez a mostani rész szerintem dögunalom, de kinek mi.:)
Történelem. Jelenleg most nem tanít az a tanár de nagyon szeretem. Tavaly tanított törit. Idén egy bolond tanítja a törit. De ő annyira megszerettette vlm a tantárgyat h lesz4rom az ideji bolond tanárt. Egyedül tanulom a törit. Erről ő is tud. Mármint a tavalyi tanár. Az ideji lesz4r mindent. Azt se tudja hol van nem érdekli semmi. De én is lesz4rom őt. A tavalyi tanárral majdnem minden nap beszélek. Nagyon büszke rám ezért. De ő nem csak tanárilag volt nagyon jó hanem emberileg is rendben van. Normális kedves. Rengeteg mindent tanultam tőle nem csak a Történelem terén. Hanem rengeteg mindent megtanultam tőle az élettel kapcsolatban is. Mindig kérdezhettem/kérdezhetek tőle.
Nélküle nem lennék az aki vok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!