Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért nem jelöl vissza faceboo...

Miért nem jelöl vissza facebookon?

Figyelt kérdés

Van egy fiú az iskolában, eggyel fölém jár és köztudott róla, hogy em szokott visszajelölni mindenkit. Viszont egy iskolai program keretében, együtt futottunk le 7 km-t és beszélgettünk is. Behelöltem, de nem jelöl vissza, pedig tudja a nevem, szokott nézni az skolába, a barátai is mind ismernek. Mi lehet az oka?

16/L

2014. szept. 12. 20:40
 1/6 anonim ***** válasza:
57%
Talán nem volt fent azota facebookon vagy nem ismert meg képek és név alapján se, esetleg csak a nagyon közeli ismerőseivel tartja a kapcsolatot az interneten. Számtalan lehetőség létezik, de az a legfontosabb, hogy élőben tartjátok-e a kapcsolatot.
2014. szept. 12. 20:47
 2/6 anonim ***** válasza:
61%

Ha ez szöveg értési feladat akkor meg van a válasz:

"...köztudott róla, hogy em szokott visszajelölni mindenkit..."

Biztos a facén is lemaradt a neved elől 1-1 bötű, ahogy az írásodban és nem tudja ki az a iricz erda.

2014. szept. 12. 20:47
 3/6 anonim ***** válasza:
94%

"...köztudott róla, hogy em szokott visszajelölni mindenkit..."

bmeg, igazi legenda a gyerek! Csak úgy végig megy a menza folyosóján és összesúgnak a háta mögött hogy "nézd, ő az aki nem jelölte vissza a Rozinát... a legdurvább arc az egész tizedikben!"

2014. szept. 12. 20:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Viszonylag régen jelöltem be, azóta posztolt is, ráadásul olyan évfolyam társaimat is visszajelölte, akikről én is alig tudom kicsodák... A profilképemen látszódom, nem maradt le betű, semmi. A futás tavaly az utolsó héten volt, akkor kedves volt, de idén csak néz.
2014. szept. 12. 20:52
 5/6 *Victorique* ***** válasza:
100%
Van, akinek az egyszeri beszélgetés még nem jelenti azt, hogy ismerősök vagytok. Nem tudom érted-e... e setleg írj neki üzenetet kérdezd meg, hogy egyáltalán emlékszik-e rád, lehet azért néz, mert ismerős neki az arcod, csak esetleg nem tud hova tenni.
2014. szept. 12. 21:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Tényleg szeretném megtudni az okát, de nem inkább élőben kéne ezt megkérdezni?
2014. szept. 12. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!