Van egy fiú az iskolában, eggyel fölém jár és köztudott róla, hogy em szokott visszajelölni mindenkit. Viszont egy iskolai program keretében, együtt futottunk le 7 km-t és beszélgettünk is. Behelöltem, de nem jelöl vissza, pedig tudja a nevem, szokott nézni az skolába, a barátai is mind ismernek. Mi lehet az oka?
Talán nem volt fent azota facebookon vagy nem ismert meg képek és név alapján se, esetleg csak a nagyon közeli ismerőseivel tartja a kapcsolatot az interneten. Számtalan lehetőség létezik, de az a legfontosabb, hogy élőben tartjátok-e a kapcsolatot.
2014. szept. 12. 20:47
2/6 anonim válasza:
Ha ez szöveg értési feladat akkor meg van a válasz:
"...köztudott róla, hogy em szokott visszajelölni mindenkit..."
Biztos a facén is lemaradt a neved elől 1-1 bötű, ahogy az írásodban és nem tudja ki az a iricz erda.
2014. szept. 12. 20:47
3/6 anonim válasza:
"...köztudott róla, hogy em szokott visszajelölni mindenkit..."
bmeg, igazi legenda a gyerek! Csak úgy végig megy a menza folyosóján és összesúgnak a háta mögött hogy "nézd, ő az aki nem jelölte vissza a Rozinát... a legdurvább arc az egész tizedikben!"
2014. szept. 12. 20:51
4/6 A kérdező kommentje:
Viszonylag régen jelöltem be, azóta posztolt is, ráadásul olyan évfolyam társaimat is visszajelölte, akikről én is alig tudom kicsodák... A profilképemen látszódom, nem maradt le betű, semmi. A futás tavaly az utolsó héten volt, akkor kedves volt, de idén csak néz.
2014. szept. 12. 20:52
5/6 *Victorique* válasza:
Van, akinek az egyszeri beszélgetés még nem jelenti azt, hogy ismerősök vagytok. Nem tudom érted-e... e setleg írj neki üzenetet kérdezd meg, hogy egyáltalán emlékszik-e rád, lehet azért néz, mert ismerős neki az arcod, csak esetleg nem tud hova tenni.
2014. szept. 12. 21:07
6/6 A kérdező kommentje:
Tényleg szeretném megtudni az okát, de nem inkább élőben kéne ezt megkérdezni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!