Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Helyrerázzam a gyereket, vagy...

Helyrerázzam a gyereket, vagy ne? Ha igen, akkor hogy?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Előre is bocsánatot kérek a hosszú leírásért, de 1 picit komplikált a

helyzet..

Na tehát, 14 éves vagyok, 8-as. (Nem buktam meg, vissza voltam tartva

1 évet.) Van még 1 szintén 14 éves gyerek. Khm, mondjuk ki, cigány.

A tesóm osztályába jár, aki most jelenleg 5-es. Tudni kell róla, hogy

nagyon szereti piszkálni, megfélemlíteni a kisebbeket, már 4x szóltam

a gyereknek, hogy nem kéne, de nem változtat, a tanárnak is szóltak már páran.

Mivel egy fejjel kisebb nálam, ezért gondoltam rá, hogy esetleg megleckéztetném,

Ami talán jót tenne a kis fejének, főleg hogy lassan 2 éve boxolok..

Viszont attól tartok, hogy esetleg lennének jogi következményei, garázdaság, testi

sértés, stb.. Szóval arra gondoltam, hogy picit cukkolom, és megüttetem magamat,

utána meg amíg talpon van, aztán adom neki a horgokat:)

Csak ugye.. Nemtudom, hogy hogy lenne jobb... elkapni valahol a folyosón,

esetleg utánamenni a wcbe.. nemtudom.. Igazából, nekem annyi is elég lenne,

ha leszállna az öcsémről..

Értelmes válaszokat légyszíves.

2014. szept. 12. 18:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha megvered, számíts rá, hogy másnap vár rád majd az egész pereputty.
2014. szept. 12. 18:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Elsővel egyetértek, az egész közeli rokonság (olyan 35-40 fő) ott fog várni a suli előtt.

Vagy ha kiprovokálod hogy megüssön lehet előkapja a pillangóst aztán meg leszel szúrva, plusz még a famili is ad majd neked.

Ha esetleg megúszod élve akkor majd jön a rendőrség és bevisznek mert rasszista vagy és negatívan diszkrimináltad szegény állampolgárt.

Ebből sajnos nem jössz ki jól, kivéve ha úgy 8-an elkapjátok az utcán maszkban és egy szó nélkül agyonveritek.

Ezek a cigányok már csak ilyenek.

2014. szept. 12. 19:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát igazából.. nem hinném hogy előkapja, meg a "cshaládnak" is minimális a kockázata, mivel viszonylag "ismerem" a gyereket, jobban tartok a jogi dolgoktól.. azért írtam most ide, mert esetleg hátha van valaki, aki el tudja magyarázni, hogy hogy lehetne úgy, hogy jól jöjjek ki a dologból, és a tesómat végre békénhagyja..
2014. szept. 12. 19:25
 4/4 anonim ***** válasza:
beszélni a szüleivel?Produkáld ki hogy ő menjen neked,temeg csak úgymond"megvédted magad"!De sose te üss elősször!Am ha szólsz a szüleinek,és nem válik be kicsit megcibálhatod"önvédelemből,mert nekedjött"
2014. szept. 12. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!