Ha megvan a középfokú nyelvvizsga angolból, akkor is be kell járni az órákra?
Hello!
Az a helyzet, hogy a mostani iskolában az angol tanár nagyon rossz. A régiben nagyon jó volt. Mostaniban, borzalmas! Tanár rosszul ejt szavakat (többek szerint is), angol kiejtése noku, és keveri az igeidőket! (egyszerű jelenidőt, folyamatossal) ezt mondta: Ha valamit rendzseresen csinálunk, akkor azt úgy mondjuk, hogy I go running every day. Közben pedig I go run every day. és e/3-ban e/es van az ige végén pl: I go runs every day. De teljesen összekeveri őket. Én a haladóba kerültem, de ott is a számokkal kezdjük! :S Ez nekem nem jó, mert hátráltat, mintsem segítene. Ezért kérdezem azt, hogyha megcsinálom a nyelvvizsgát, akkor is kötelező bejárnom órákra?
Jó isten, kisgyerek, járj be azokra az órákra, kérlek. És nézd át ezt a "go run" kérdéskört még egyszer!
Középfokú neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!