Hogy vagyem rá anyámékat?
Tudom, nem ebbe a kategóriába való, de ide írom mert sűrgős.
Az van, hogy most 6 osztályos gimibe járok és utálok ide jàrni. Mindenki b_szogat. Mondtam apámnak hogy jövőre megyek át másik suliba (jövőre 9.-es leszek), és erre azt mondta, hogy "biztos hogy nem mész innen el". De nagyon itt szeretném már hagyni ezt a szutykot. Elegem van abból, hogy mindenki cs_szeget és mindenki lenéz. Rákérdeztem anyámra, hogy miért nem mehetek el, és erre azt mondta, hogy azért mert ebben az iskolában sokkal jobban megtanítanak mindent (igazából tök szopás az egész, agymosás megy). Már nagyon rég óta várok arra, hogy normális gimibe mehessek. És az is sok már nekem, hogy ebbe a sz_rba minden szellemileg sérült gyereket felvesznek. Már nem bírom. Hogy vegyem rá a szüleimet arra, hogy elmehessek?
14/f vagyok. A válaszokat nagyon szépen köszönöm előre is!
Már kinéztem egy iskolát. De anyám szerint az nem jó mert nagyon laza iskola.
Egyik haverom is oda járt aztán simán leéretségizett. 95%-os matekot írt.
világosítsd fel a szüleidet hogy szerinted mekkora agymosás megy ott.(esetleg fontold meg a szakközepet,legalább nem lesel magad elé ha nincs konkrét célod 18 évesen hogy vajon mit is kezdj magaddal)
ha cigányok menekülj,ha nem akkor "ugass vissza nekik" vagy fejeld le őket és békén hagynak.15/F
Azt már tudom, hogy mivel szeretnék foglalkozni, de nem hiszem, hogy Magyarországon lenne olyan iskola. Úgy hogy szakközépbe nem tudok menni.
Remélem meg tudom majd dumálni velük, hogy ne kelljen ebben a szarban maradnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!