Betty:D kérdése:
Van egy fiú aki tetszik ( a többi lent ) mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik és ő olyan nagy menő én meg inkább csendes lány vagyok de ugyan úgy a menőkhőz tartozók csak én inkább csendben szeretek lenni és vele először jó barátja szeretnék lenni de ha még fb-on is rá írók vissza se ír :( hogy legyek a barátja ???
(amúgy nem úgy értem h igaziból járni akarok vele csak nálunk mindenki jár kb mindenkivel csak velem nem úgy és csak gyerek szerelembe ) ( és egy osztályba járunk :-/ ) mit csinaljak ???
2014. aug. 27. 23:43
1/2 latin válasza:
szerintem hogyha nem is figyel rád meg sem érdemel.
2/2 anonim válasza:
Menj oda hozzá, próbálj meg beszélni vele. Majd mikor már jóban vagytok akkor tudasd vele valahogy. Nem kell konkrétan megmondani neki utal hatsz is rá ha meg a nagy arcától nem veszi észre akkor inkább hagyd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!