Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak, ha az osztálytá...

Mit csináljak, ha az osztálytársaim utálnak és mindenért kinevetnek?

Figyelt kérdés
Most megyek 10.-be, de már előre félek..9.-ben végig az ment, hogy állandóan kibeszéltek a hátam mögött, hogy milyen ronda vagyok, köszönni sose köszöntek, valamint állandóan kiröhögtek...Ha egy tanár kihívott a táblához, végig röhögtek, amíg kint voltam, vagy amikor elő kellett adni valami kiselőadást, akkor is direkt beszélgettek, amikor pont én adtam elő és utána röhögtek azon, hogy látták, zavar..Nincs is kedvem miattuk iskolába menni, legszívesebben eltörném valahogy a lábam, hogy pár hónapig ne menjek, vagy valami, de azt nem csinálhatná sokáig, ráadásul csak lemaradnék egy csomó anyagról és nem győzném bepótolni, szóval ez nem megoldás. Egyébként vannak olyanok, akikkel jóba vagyok, de ők se állnak hozzám annyira közel, csak néha beszélgetünk és ennyi, úgyhogy a nap nagy részében egyedül vagyok. Mit csináljak?
2014. aug. 26. 20:41
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2014. aug. 27. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!