Hány kötelezőtök van?
Nekünk 10.-ben kettő volt (Csongor és Tünde, Werther)...Most 11.-es leszek, egyelőre még nem tudjuk, majd évközben lesz megmondva, hogy mik a kötelezők, és feladva is (jó, ez logikus) akkor lesz.
Amúgy nálunk általánosban volt olyan, amit fentebb írtak, hogy volt X számú kötelező, és azokat szétosztotta a tanárnő a diákok között.
2. kérdésedre válaszolva:
Nem, nem olvasnám el, ezt a kettőt sem olvastam. Még 9.-ben az első feladottat elolvastam, akkor láttam, hogy simán lehet az elolvasása nélkül is 5-öst kapni, szóval utána már csak rövidített tartalmat olvastam, vagy filmet/előadást néztem. De én általánosban is összesen csak kettőt olvastam el asszem'.
A Romeo és Júlia nagyon tetszett filmben, utólag azt mondom, akár el is olvasnám. Azt hiszem valami '60-as évekbeli filmet néztem, nem tudom pontosan, de nem a legújabbat és nem is a legrégebbit.
Csongor és Tündéről YouTube-on néztem előadást + összefoglalót olvastam, ennyiből pont elég tudást szerettem.
Az ifjú Werther keservei/szenvedései-ről pedig úgy szereztem a "tudásom", hogy elolvastam pár tartalmat + néha bele is olvastam a könyvbe, de nem tetszett. Nagyon unalmas szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!