Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért van az, hogy van egy...

Miért van az, hogy van egy kövér etnikumhoz tartozó osztálytársam, akivel a fiúk többet beszélgetnek, jó pofiznak, mint más lányokkal az osztályban, akik pl. vékonyak és sokkal jobban néznek ki?

Figyelt kérdés
nah ezt magyarázza meg nekem valaki 18/L
2014. aug. 13. 10:34
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
86%
És akkor mivan hogy annyi? Te attól még egy aberált , hülye, flegma pi_csa vagy akivel gondolom két szót nem lehet váltani. Te kis féreg :)
2014. aug. 13. 11:51
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Menyasszonyom szülés után 110kg... és imádom Őt a 110kg-s testével együtt, pajti ;) Így visszagondolva amikor 48+25Kg volt még a kapcsolatunk közepén akkor nézett ki a legszexisebben.

Amúgy a stílusodat elnézve nem csodálkozom, én is inkább egy dagadt cigány csajjal haverkodnék mint egy ilyen öntelt beképzelt hülye p*csával mint Te, aki azt hiszi magáról, hogy ő a világ közepe és a szépségideál, mert az anorexiás kis p*csájának bal farpofája és a jobb farpofája között húzódik egy 45-50 centis senkiföldje sáv. Tudod az ilyen kövérebb csajok baromi jó arcok és tök jól kijönnek a pasikkal, jól el lehet velük hülyülni és dumálni...és biztos lehetsz benne, hogy nem csinálnak olyanokat, hogy GYK-ra jönnek, hogy "egy kövér cigó csaj lenyúlta a srácot aki bejön nekem, gyerünk fiúk lányok együtt fikázzuk a mocskos rohadt dagadékokat!" Mert én ezt látom jelenleg. Én is sz@rnék rád magasról, mégha netán jól is néznél ki.

2014. aug. 13. 11:51
 23/29 anonim válasza:
100%
A kövérség nem etnikum, agykombájn.
2014. aug. 13. 11:53
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ne foglalkozzatok vele. Csak provokál itt csakhogy kapjon egy két pontot hogy írnak a kérdéséhez :) jelentsétek provokálásért és ki lesz vágva :)
2014. aug. 13. 11:54
 25/29 anonim válasza:
100%
Koszonom minden fiunak,hogy nem adtatok igazat ennek a csajnak. Nem minosítelek téged,mert még arra sem vagy joo. Enis kovér vagyok (164/70) és utálom azokat a lányokat,akiknek bejott a genetika,és esetleg olyanok mint egy deszka,és rázzák a fenekuket a fiuk arcába....még annyit írnék hozzá,hogy van egy ismerosom,aki mé nálam is kovérebb,és olyan pasijai vannak,hogy a vékonyabb barátnoi csodálkoznak rajta,és IRIGYKEDNEK rá,ugy ahogy te is :))
2014. aug. 13. 13:31
 26/29 anonim ***** válasza:
58%

Na jólvan azért nem kell a soványakat sem cikizni,én sem tehetek arról hogy ilyen vagyok..genetika :)

Viszont kiscsaj(kérdező) én is egyetértek a vélaszolókkal..

Azon vagy ki akadva hogy nem szeretnek,mikor egy abszolút hisztis liba vagy?! Én is vagyok 18,de jobb lenne ha te tagadnád,helyetted is szégyenlem a pofám,hogy a tyúkoknak is több eszük van hogy ne sz_arják össze az udvart..-.-

Komolyan..ilyenen itt siratni..az ész megáll.

2014. aug. 13. 14:23
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

"kövér etnikumhoz tartozó" - hát itt besírtam :D komolyan ennyire hülye vagy?

Kövér etnikum nincs.

[link]

És ha a roma szót szeretted volna kifejezni az etnikummal, akkor üzenem, hogy azt is elbaxtad. Művelődj még kicsit(sokat)!

2014. aug. 13. 15:48
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Ő még tud változtatni a "kövérségén" te az értelmi fogyatékosságodon nem :3
2014. aug. 14. 07:39
 29/29 anonim ***** válasza:
54%

Akkor segítek. A kérdező kihagyta a VESSZŐT:-)

Nyilván nem kövér etnikumhoz tartozó a szöveg jelentése. Hanem kövér, etnikumhoz tartozó... Ez két jelző, amit vesszövel kell(ene) elválasztani a magyar nyelv szabályai szerint:-)

2014. aug. 17. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!