Miért van az, hogy van egy kövér etnikumhoz tartozó osztálytársam, akivel a fiúk többet beszélgetnek, jó pofiznak, mint más lányokkal az osztályban, akik pl. vékonyak és sokkal jobban néznek ki?
Menyasszonyom szülés után 110kg... és imádom Őt a 110kg-s testével együtt, pajti ;) Így visszagondolva amikor 48+25Kg volt még a kapcsolatunk közepén akkor nézett ki a legszexisebben.
Amúgy a stílusodat elnézve nem csodálkozom, én is inkább egy dagadt cigány csajjal haverkodnék mint egy ilyen öntelt beképzelt hülye p*csával mint Te, aki azt hiszi magáról, hogy ő a világ közepe és a szépségideál, mert az anorexiás kis p*csájának bal farpofája és a jobb farpofája között húzódik egy 45-50 centis senkiföldje sáv. Tudod az ilyen kövérebb csajok baromi jó arcok és tök jól kijönnek a pasikkal, jól el lehet velük hülyülni és dumálni...és biztos lehetsz benne, hogy nem csinálnak olyanokat, hogy GYK-ra jönnek, hogy "egy kövér cigó csaj lenyúlta a srácot aki bejön nekem, gyerünk fiúk lányok együtt fikázzuk a mocskos rohadt dagadékokat!" Mert én ezt látom jelenleg. Én is sz@rnék rád magasról, mégha netán jól is néznél ki.
Na jólvan azért nem kell a soványakat sem cikizni,én sem tehetek arról hogy ilyen vagyok..genetika :)
Viszont kiscsaj(kérdező) én is egyetértek a vélaszolókkal..
Azon vagy ki akadva hogy nem szeretnek,mikor egy abszolút hisztis liba vagy?! Én is vagyok 18,de jobb lenne ha te tagadnád,helyetted is szégyenlem a pofám,hogy a tyúkoknak is több eszük van hogy ne sz_arják össze az udvart..-.-
Komolyan..ilyenen itt siratni..az ész megáll.
"kövér etnikumhoz tartozó" - hát itt besírtam :D komolyan ennyire hülye vagy?
Kövér etnikum nincs.
És ha a roma szót szeretted volna kifejezni az etnikummal, akkor üzenem, hogy azt is elbaxtad. Művelődj még kicsit(sokat)!
Akkor segítek. A kérdező kihagyta a VESSZŐT:-)
Nyilván nem kövér etnikumhoz tartozó a szöveg jelentése. Hanem kövér, etnikumhoz tartozó... Ez két jelző, amit vesszövel kell(ene) elválasztani a magyar nyelv szabályai szerint:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!