Szerintetek egy koncert vagy egy nagy házibuli a jobb szórakozás? Igazuk van?
A helyzet a következő:
15 éves vagyok, és ezen a nyáron már három koncertélményt sikerült szereznem. (az együttesek nevét nem írom le, mert könnyen rám találnak az osztálytársaim és akkor balhé van :D). Házibuliban még nem voltam (az osztálytársaim már voltak, csak engem oda nem hívtak meg), de nem is nagyon érdekel, viszont egyre többször hozzák fel erőltetve a témát, hogy milyen jó volt. Általában a házibulik után "kellően" hangsúlyozzák, mennyire másnaposak (egyidősek velem), én pedig nem tudok hozzászólni a témához, mert nem szoktam részegre inni magam (múltkor emiatt ki is lettem röhögve). Tényleg nevetséges? Vagy csak szerintem fura? Véleményeket kérek szépen!
L
Utolsó előtti!
Azért nagyon meglepődtem, hogy ezt nem bunkó módon az orrom alá dörgölted, de azért elmondom a véleményem, nem belekötésnek szánom. :)
Az eddigi koncerteken, amiken voltam, eléggé figyeltünk egymásra, olyan szempontból, hogy a koncert közben is beszélgettünk, minden dologról, és én is szereztem már koncertről nagyon jó barátokat. :) Azért kipróbálnék egy nem lerészegedős házibulit, csak az ismerőseim nem nagyon szeretnek alkohol nélkül bulizni, én pedig nem szeretném leinni magam. Másképp meg én fogok kilógni :D Köszi a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!