Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek egy koncert vagy...

Szerintetek egy koncert vagy egy nagy házibuli a jobb szórakozás? Igazuk van?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő:

15 éves vagyok, és ezen a nyáron már három koncertélményt sikerült szereznem. (az együttesek nevét nem írom le, mert könnyen rám találnak az osztálytársaim és akkor balhé van :D). Házibuliban még nem voltam (az osztálytársaim már voltak, csak engem oda nem hívtak meg), de nem is nagyon érdekel, viszont egyre többször hozzák fel erőltetve a témát, hogy milyen jó volt. Általában a házibulik után "kellően" hangsúlyozzák, mennyire másnaposak (egyidősek velem), én pedig nem tudok hozzászólni a témához, mert nem szoktam részegre inni magam (múltkor emiatt ki is lettem röhögve). Tényleg nevetséges? Vagy csak szerintem fura? Véleményeket kérek szépen!

L

2014. aug. 8. 16:02
1 2
 11/12 anonim válasza:
Én rengeteg koncertre jártam és járok. Szerintem nincs jobb szórakozás, ha rám hallgatsz akkor inkább koncertekre mész meg szerintem egy 15 éves lánynak nem kell másnaposnak lennie! Szerintem járjál csak koncertekre és keress valami jó kis koncertes társaságot! :)
2014. aug. 10. 14:46
 12/12 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti!

Azért nagyon meglepődtem, hogy ezt nem bunkó módon az orrom alá dörgölted, de azért elmondom a véleményem, nem belekötésnek szánom. :)

Az eddigi koncerteken, amiken voltam, eléggé figyeltünk egymásra, olyan szempontból, hogy a koncert közben is beszélgettünk, minden dologról, és én is szereztem már koncertről nagyon jó barátokat. :) Azért kipróbálnék egy nem lerészegedős házibulit, csak az ismerőseim nem nagyon szeretnek alkohol nélkül bulizni, én pedig nem szeretném leinni magam. Másképp meg én fogok kilógni :D Köszi a válaszokat! :)

2014. aug. 10. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!