Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek egy koncert vagy...

Szerintetek egy koncert vagy egy nagy házibuli a jobb szórakozás? Igazuk van?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő:

15 éves vagyok, és ezen a nyáron már három koncertélményt sikerült szereznem. (az együttesek nevét nem írom le, mert könnyen rám találnak az osztálytársaim és akkor balhé van :D). Házibuliban még nem voltam (az osztálytársaim már voltak, csak engem oda nem hívtak meg), de nem is nagyon érdekel, viszont egyre többször hozzák fel erőltetve a témát, hogy milyen jó volt. Általában a házibulik után "kellően" hangsúlyozzák, mennyire másnaposak (egyidősek velem), én pedig nem tudok hozzászólni a témához, mert nem szoktam részegre inni magam (múltkor emiatt ki is lettem röhögve). Tényleg nevetséges? Vagy csak szerintem fura? Véleményeket kérek szépen!

L

2014. aug. 8. 16:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a szórakozást inkább egy koncert jelenti.

Ilyen világot élünk, ahol a 15 évesek leisszák magukat, ezen nem kell meglepődni.

2014. aug. 8. 16:06
 2/12 anonim ***** válasza:
Te is tudod, hogy amit ők csinálnak, nem helyes. Ne foglalkozz velük. Éretlenek és gyerekesek. Ha azért néznek ki a sorból, mert te normális vagy, ne foglalkozz velük. Van jobb és hasznosabb idő töltési lehetőség, mint hogy részegre idd magad, de gondolom, ezt nem kell magyaráznom. :) Foglalkozz a barátaiddal. Az olyanokkal, akik hozzád hasonlóan állnak ehhez a témához, velük jobban szót értesz majd. Nem kell beállni a sorba. :)
2014. aug. 8. 16:07
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettőben volt jócskán részem a nyáron és bátran állítom, hogy száz sz*ros kis bulit feláldoznék egy olyan koncertért, ahol még csak az előadót se ismerem, ha a műfaj nagyjából bejön. A házibulik se rosszak, de tényleg nincs sok értelme annak, hogy pár fiatal összegyűlik, pár óra alatt részegre isszák magukat, majd baromságokat művelnek. Azt meg sose értem, miért hangoztatja valaki, hogy mennyire másnapos. A legrosszabb állapot, amit el tudok képzelni, és nem tartom olyan dolognak, amire büszkének kéne lenni. Semmi baj egy kis ivással, de amikor valakinek be nem áll a szája a pénteki buliról, az szánalmas. Főleg, ha csak azt hangoztatják, mit/kit hánytak le, és mennyire másnaposak voltak utána. Hangoztassák, hogy mennyire jó volt a hangulat vagy a zene, esetleg a társaság, vagy ne mondjanak semmit. Én is csak megbeszélem azokkal, akikkel mentem, hogy mennyire jó volt, meg volt már alkalom, hogy óvatosan megköszöntem annak, aki hazavitt, és nem hoztam fel többet a témát.

Esetleg mondd meg nekik, hogy neked a szórakozás ezen fajtája nem nagyon jön be, köszönöd szépen, persze ez mégegy dolog, amin fennakadhatnak. Szerintem előbb-utóbb megunják, nálunk se hívják már azt, aki ötször lerázta őket.

További jó koncerteket kívánok :)

2014. aug. 8. 16:10
 4/12 A kérdező kommentje:

Igazából a legjobban azon szoktam nevetni, mikor mesélem nekik a koncertélményeimet és közlik, hogy biztos unalmas volt :D

Ha azt mondanám nekik, én inkább maradok a koncertezésnél, azzal jönnének, hogy nem is tudom milyen a házibuli. Nos, nem is szeretném tudni :D

Köszönöm!:)

2014. aug. 8. 16:16
 5/12 anonim ***** válasza:
47%
Most akkor leírom azt amit mindenki le szokott írni az ilyen kaliberű kérdésekhez, és gondolom te is azt szeretnéd, hogy most ide is beírja valaki: neeem, te vagy a normális, jó ha nem részegedsz leee, a koncert nagyon jóóó, gyerekként én is sokat voltaam, majd nézd meg az ivó osztálytársaid 10 év múlvaa, semmi nem lesz belőlüük, maradj csak olyan amilyen vaaagy, szeretünk puszilunk érezd jól magad, neked van igazaad, amúúgy az osztálytársaid a nevetségesek és nemtee. Meg még lesz most 2 dagadt komplexusos 15 éves srác aki rádír hogy legyél a barátnője. Tis I!
2014. aug. 8. 16:25
 6/12 A kérdező kommentje:

Hát ezt feltétlen muszáj volt ideírni, főleg hogy nagyon nem ilyen stílusú válaszokra számítottam :D

Azt hittem savazni fog mindenki :D

2014. aug. 8. 16:30
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én 24 éves vagyok, életemben 1 házibulin voltam és annyi bőven elég volt. Koncertekre én is járok, szerintem az jóval nagyobb élmény, mint összegyűlni valahol és piálni. A házibulikat általában hamar elfelejtik (pláne ha tökrészegek, másnap semmi emlékük sincs) de egy igazán jó koncert, pláne ha egy olyan banda, akikre éveket vártál, az örök élmény marad.
2014. aug. 8. 16:40
 8/12 anonim ***** válasza:
53%
A házibuli az csak egy divatszar. Nyilván csak azért "szeretik" mert menő leinni magadat, amíg ez nem volt, addig senki sem hangoztatta a házibulikat. Az ilyenekkel meg már tényleg nem kéne foglalkozni, persze amíg a szülők pénzén élnek, addig a maguk kis világába nagyon menők...
2014. aug. 8. 17:13
 9/12 anonim ***** válasza:

Igazából mind2 jó :)

Voltam koncerteken és házibulin is. Mondjuk a házibuli nálunk nem lerészegedős fajtából volt, csak hogy összegyűltünk, Guitar Heroztunk meg beszélgettünk és elvoltunk. Néha 1-2 extrémebb dolog, aztán este horrorfilmek. Azoknak is meg volt a hangulata, de emellett egy koncertélményem se cserélném semmire :)

2014. aug. 8. 21:38
 10/12 anonim válasza:

Szerintem itt csak annyi a problémaa, hogy nem hívtak meg.

Majd ha meghívnak, mindjárt más színben fog tűnni, tulajdonképpen akkor lesz színe :).

Az eredmény teljesen a tartalomtól függ.

Sz..r koncert is van ..Sz..r házibuli is van.

A házibuli lehetőség, hogy egymásra figyeljetek, természetesen tartalmasabb lehetőség közösségügyileg.

A koncerten tipikusan nem egymásra figyeltek.

Én sok házibuliban voltam...ami a lényeg, életre szóló barátságok születtek..koncerten nem egymásra figyelünk..inkább ismerősség, ha egyáltalán.

..és tényleg: van közösség ami nem bírja ki, ha nem iszol, és van ami simán kibírja.

Egy ivósabb simán a házibulit fogja szeretni..de legalábbis szeretni fogja...persze, hogy az ő szempontjukból az a jobb.

DE a lehetőségek abszolútértéke a benne levő emberektől függ.

Mindenesetre olyan közösség meghívását ne utasítsd vissza, amely számodra baráti, vagy eleve szimpatikus, mert a lehetőség "a HÁZIBULI"..és nem koncert.

Azért kár lenne, olyasmi, amit egy koncert nem ad meg...mert a lényeg, hogy ott nem egymásra figyeltek.

Jó szórakozást! :)

2014. aug. 9. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!