Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Rocker fiatalok ti fölvállaljá...

Rocker fiatalok ti fölvállaljátok a suliban azt, hogy rockerek vagytok? úgy is öltözködtök és a tanárok mit szólnak hozzá? Esetleg megtiltják nektek a suliban, hogy hordjátok?

Figyelt kérdés
2014. aug. 8. 11:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kilences vagyok :)

Én is egy kisvárosban élek (annyit elárulok, hogy Gödöllő környékén), az utcán engem is szoktak nézegetni... sajnos felénk nem mindennapi látvány egy rocker :)

2014. aug. 11. 00:52
 12/17 anonim válasza:
hááát én suliba is, meg így mindenhova sokszor térd alá érő ballonkabátban járok 20 soros bakanccsal meg ugye szemöldökömben piercing. csuklószorítókról nem szólva :D volt már olyan hogy felszálltam a buszra és a következő megállóban leszállt mindenki XD (a sofőr éppen nem)
2014. aug. 12. 02:32
 13/17 anonim ***** válasza:

N rock, metal zene szerető vagyok.

Mindenki tudja h az vagyok. néha szoktam járni feketében meg oldallánc. A barátn9m nem az, de szereti azt is amit hallgatok.

megnéznek. a tanárok legalábbids az angol tanáromnak tetszik az iron maidenes the trooper ahol az eddy egy angol zászlót visz. Nem mindig szoktam, sőt csak mindig egy kis kiegészítőt teszek h lássák:ROCKER VAGYOK VÁLLALOM, JÓT ÉS ROSSZAT ELBÍROM.

a barátaim is elfogadnak és menő vagyok. NEM NÉZ LE SENKI, SENKIT.

2014. aug. 12. 21:23
 14/17 anonim válasza:

Igen, felvállalom, ha nem vállalnám fel, nem lennék önmagam... Sőt, mondok még jobbat, büszke is vagyok rá. :D

Igen, úgy is öltözködöm, mert számomra a rockzene az önkifejezésről is szól.

A tanárok semmit, de nem is érdekel. Pontosan ezért vagyok rocker. :D

Nem tiltják meg, nincs okuk arra, hogy megtiltsák... Nem járok taréjjal a fejemen, nem lógnak a földig a ruháim, és nem vagyok sündisznó sem a szegecseimtől, szóval a stílusom csak ürügy lenne a megtiltására.

14 leszek/L

2014. aug. 14. 18:22
 15/17 anonim ***** válasza:

9-es és kérdező én is így vagyok :/

2 éve hallgatok metált és rockot,a szüleim nagyon elítélték ezért nem engedtek úgy öltözködni....most engednék csak már nem is tudom hogyan kezdjem :D olyan sok dolgot akarok venni *-*

Mivel nekem muszáj volt "lánynak" öltözni mert olyan suliba megyek,senki sem tudta hogy mit hallgatok.

Jövőre új suli,szóval egy teljesen más kinézettel indíthatok :) Nagyon,de Nagyon sokat vártam erre.

13/L Batta (kisváros szintén :D)

2014. nov. 8. 16:04
 16/17 anonim válasza:

Fölvállalom. Engem nem érdekel, hogy mit gondolnak rólam mások, hisz ez a rockerség lényege. Bár néhány tanár tesz megjegyzéseket a stílusomra, de,ha nem tetszik nekik, akkor nem kell nézni.

15/l

2014. dec. 10. 15:23
 17/17 anonim válasza:
En barmikor felvallalom bárkinek, büszke vagyok ra hogy az vagyok . Az öltözködéssel az a baj hogy egy kis városban lakok ahol meg van szabva hogy csak b*zinak lehet öltözni
2015. febr. 28. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!