Rocker fiatalok ti fölvállaljátok a suliban azt, hogy rockerek vagytok? úgy is öltözködtök és a tanárok mit szólnak hozzá? Esetleg megtiltják nektek a suliban, hogy hordjátok?
Kilences vagyok :)
Én is egy kisvárosban élek (annyit elárulok, hogy Gödöllő környékén), az utcán engem is szoktak nézegetni... sajnos felénk nem mindennapi látvány egy rocker :)
N rock, metal zene szerető vagyok.
Mindenki tudja h az vagyok. néha szoktam járni feketében meg oldallánc. A barátn9m nem az, de szereti azt is amit hallgatok.
megnéznek. a tanárok legalábbids az angol tanáromnak tetszik az iron maidenes the trooper ahol az eddy egy angol zászlót visz. Nem mindig szoktam, sőt csak mindig egy kis kiegészítőt teszek h lássák:ROCKER VAGYOK VÁLLALOM, JÓT ÉS ROSSZAT ELBÍROM.
a barátaim is elfogadnak és menő vagyok. NEM NÉZ LE SENKI, SENKIT.
Igen, felvállalom, ha nem vállalnám fel, nem lennék önmagam... Sőt, mondok még jobbat, büszke is vagyok rá. :D
Igen, úgy is öltözködöm, mert számomra a rockzene az önkifejezésről is szól.
A tanárok semmit, de nem is érdekel. Pontosan ezért vagyok rocker. :D
Nem tiltják meg, nincs okuk arra, hogy megtiltsák... Nem járok taréjjal a fejemen, nem lógnak a földig a ruháim, és nem vagyok sündisznó sem a szegecseimtől, szóval a stílusom csak ürügy lenne a megtiltására.
14 leszek/L
9-es és kérdező én is így vagyok :/
2 éve hallgatok metált és rockot,a szüleim nagyon elítélték ezért nem engedtek úgy öltözködni....most engednék csak már nem is tudom hogyan kezdjem :D olyan sok dolgot akarok venni *-*
Mivel nekem muszáj volt "lánynak" öltözni mert olyan suliba megyek,senki sem tudta hogy mit hallgatok.
Jövőre új suli,szóval egy teljesen más kinézettel indíthatok :) Nagyon,de Nagyon sokat vártam erre.
13/L Batta (kisváros szintén :D)
Fölvállalom. Engem nem érdekel, hogy mit gondolnak rólam mások, hisz ez a rockerség lényege. Bár néhány tanár tesz megjegyzéseket a stílusomra, de,ha nem tetszik nekik, akkor nem kell nézni.
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!