Nagy hülyeséget követek el ha felvállalom, hogy jobbikos vagyok és katonai nadrágot, fekete pólókat hordok? Egy olyan suliban ahol a gyerekek 50%-a cigány.
Persze, a cigány gyerekek mindig csinálják ami jól esik, övék az egész iskola, mi azért születtünk, hogy később szolgáljuk őket, mert nekünk lesz munkánk felnőtt korunkba, nekik pedig nem, mert szerencsétlenek most sem tanulnak. Ne aggódj a cigány gyerekek nem teszik fel a kérdést:
nagy hujeseget csinnalok ha elopom az osztajtarsam taskajabol a penzt meg megfengyegetem apamal a tanart?
A hazádat utálod, de a cigányokat szereted, ez tényleg olyan dolog amit hirdetni kell.
Nem szégyen, rengeteg ember öltözködik így a 21. században, a kérdés, hogy Noname0000 válaszolóhoz hasonlók között vagy-e. Ilyen elven 56-os forradalom sem lett volna, mert: Jajj de jó mindenkinek ugyanannyia van, kapjon az orvos is annyit mint egy gyári munkás, legyünk orosz gyarmat, hurrá!
Vannak határok EU-n belül és nem fogadjuk el a liberalizmust! Legalább is ezt a provokatív egyoldalút.
Az a baj, hogy a "Jobbikosok" annyira degeneráltak, hogy nem tudnak/nem képesek modernen gondolkodni. A 21. században élünk a világ megváltozott, mondhatni... 180 fokos fordulatot vett.
Már régen "kihalt" eszméket/elveket akartok érvényesíteni és ami a legszomorúbb az egészben, amit előttem is írt valaki, sok 14-20 éves esik bele abba a hibába, hogy a Jobbik pártjára áll. Tulajdonképpen azért (is) mivel ebben a korban "lázadnak" és így akarják kimutatni az érzelmeiket mint utálat/gyűlölet, stb.
De amikor elérik azt a kort amikor ebből az egészből kinőnek rájönnek arra mekkora "barmok" voltak amiért ilyen eszméket/elveket vallottak.
A Jobbiknak pont ez a célja! a saját oldalukra állítani a fiatalságot.
Ami úgy néz ki sikerül(t) nekik. Szégyen az, hogy MO-n ilyen párt létezik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!