Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egyetemen tényleg ilyen ...

Egyetemen tényleg ilyen gonoszak a tanárok?

Figyelt kérdés

Mesélték ismerőseim, hogy náluk egyetemen ilyenek voltak, hogy a tanár közlte, hogy akkro holnap írtok ZH-t valamiből és nem is adta meg, hogy honnan szerezzenek hozzá anyagokat, meg minden, csak annyit mondott, oldják meg maguknak (ezt egy tanárunk mesélte, aki mikor fiatal volt, még internet se volt, szóval csak könyvekre támaszkodhattak). Vagy osztálytársam mondta, h a nővére egyik tanára a diákoknak hajnali 3-kor küldte el e-mailben azt, amiből aznap 8-kor ZH-t írtak. Vagy anya egyik barátnőjének a fiának a tanára íratott valami dogát (mint utólag kiderült, rohadtul feleslegesen) és így egy kis kupacba összerakta a papírokat és feldobta és akinek a lapja a tanár asztalára esett vissza, azt nem buktatta meg, akinek meg a földre, azt megbuktatta...

Most komolyan, az ilyenek normálisak?? Ezek ettől felsőbbrendűnek érzik magukat? Tényleg ilyen nyomorék tanárok vannak egyetemen, akik arra verik, hogy már megint hány emberrel bašztak ki?? Eddig ez volt az életcélom ,hogy egyetemre mehessek, de ezek után inkább mennék mosogatni egy McDonald's-ba minimálbérért, minthogy ennyit szenvedjek, feleslegesen, mert a tanár elfelejtette, minek van ott és ahelyett, hogy a dogámat átnézné és a tudásom alapján döntene a sorsom felől, nem aszerint, hogy az a knrva lap hova esik -.-"

Annyira felbaxnak az ilyen emberek -.- Szóval tényleg ilyen tanárok vannak egyetemen?

16/L

2014. júl. 27. 00:01
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Mindenhol vannak mumusok. Ki korrektül, ki kevésbé. Nálunk is voltak rettegett tanárok, aztán amikor odakerültem vizsgán, akkor kiderült, hogy abszolút korrekt, csak tudást vár. Tud alázni, tudja mondani a magáét, de ha tanultál, érted és tudod az anyagot, akkor átmész.

Olyan is van aki "megf*ngat" a kettesért, már elnézést a kifejezésért és jó ha 3 embert átenged egy félévben, mert neki olyanja van. Ha tudod az anyagot, akkor benne lehetsz a háromban, ha nem, akkor nem. Jó eséllyel, ha kicsit is flegma vagy vele, vagy visszaszólsz, akkor a büdös életben nem enged át.

Ha úgyérzed az "arcod" miatt nem enged át, akkor kérheted, hogy bizottság előtt vizsgázz az adott tárgyból, így az önös érdekekre már nem lehet hivatkozni, ha még így is buksz. Nálunk volt olyan, aki kérte, így is megbukott, tehát nyilván nem a tanár volt akkora köcsög...

Összességében többen vannak a korrektek hál'isten. Az általad említett sztorik mind mendemondák. Emiatt ne hagyd eltántorítani magadat az álmaidtól.

Igen, lesz olyan tantárgy, amivel majd vért izzadsz, pláne ha egy komoly szakra kerülsz be, de küzdeni kell, nem hisztizni. :)

2014. júl. 27. 11:58
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen más mint a középsuli. Van egy nagy tananyag és abból tanuljál..
2014. júl. 27. 12:03
 23/26 Egy ork ***** válasza:
78%

Nekem volt olyan esetem, hogy kívülről tudtam mindent, kicsíptem magam, öltöny, megfésülködtem, borotválkoztam, ott magyaráztam kint, hogy ez miért, azt hogyan. Aztán mikor kellett volna osztályozni, "Ezt úgy látom, te nem tudod!" Legközelebb megint tanultam, felvettem a legszebb zakómat, fodrásznál voltam. "Ezt még mindig nem tudod!"

Legközelebb egy percet nem tanultam, borostás arccal, farmer-pólóban.. És négyest kaptam.. Ilyet?!

Megkérdezem: Hogy lehet az, hogy legszebb öltönyeimben, teljesen ápoltan elmentem, és semmi! Most meg eljövök, mint egy szakadt senkiházi, és négyes osztályzat?

"Aki rendesen tanul, nincs ideje azzal foglalkozni, hogy hogyan néz ki!"

2014. júl. 27. 12:31
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Nagyobb számonkérések igazából vizsgaidőszakban szoktak lenni. Félév alatt csak ZH van meg beadandók.

Az annyira nem nagy szám.

Ami keményebb az a szigorlatok, a diploma munka meg az állam vizsga.

2014. júl. 27. 13:35
 25/26 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm :)
2014. júl. 27. 14:47
 26/26 anonim ***** válasza:

Nálunk mindig nagyon pontosan megadják, miből lesz a ZH, főleg a "gonosz" anatosok.

A kémiánál már kevésbé volt átlátható a rendszer, mert minden gyakvez kb. mást mondott, hogy mettől meddig, de cserébe nem voltak olyan nehezek azok a ZH-k.

2014. júl. 27. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!