Tudnátok írni balhés/durva/meglepő sztorikat az iskolátok tanárairól?
idén érettségiztem, úgyhogy van pár jó sztorim :D
9.-ben volt egy NAGYON fura fizikatanárunk, aki Felvidékről jött tanítani, brutális tájszólása volt, télen-nyáron kötött pulcsiban bűzlött. Szóval önmagában is vicces figura volt, de a finálé akkor következet, amikor óra kellős közepén a tábla random leszakadt a falról és telibe ráesett xD filmbe illő jelenet volt
volt egy tanár házaspár, mindketten a mi sulinkban tanítottak, a nő megcsalta a férjét, és ezt szerintem néhány diák előbb tudta, mint a férj. Szép kis válás lett a vége.
Idén osztálykiránduláson bejött az ofő, megette a maradék nasit, és beleivott a pálinkába xD
Szerenádokon közösen piáltunk pár jófejebb tanárral. Ők is ittak rendesen :)
Még egy a végére: két tanárnak állítólag volt egy kis ,,esemény'' a szertárban. Mindenki tudott róla.
egyelőre ennyi jutott eszembe, ezek a legjobbak
álltalánosban cirkuszba vittek minket, és ott szünetben lefeleltetett a töri tanár :')
cserébe én meg ott akartam hagyni a cirkuszban. de erről nem tudott, mert még jó lelkű voltam, és csak a barátnőm fülébe sutogtam. jah igen. és ha valaki nem figyelt órán, levette a papucsát és megdobálta vele az illetőt, meg krétával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!