Titeket nem idegesít a durva hazugság?
lány osztálytársam már olyan profi szinten hazudik hogy mindenki elhiszi minden szavát de én tudom hogy hazudik !mert ismerem és tudom hogy történtek azok az események ...
pl: rámászott a barátnője L. pasijára többször is és azt mondta B.nekem hogy fordítva történt a dolog közbe a barátnője L. nagyon jó barátom! és elmondta hogy a kis hazug! B. mászott rá a pasijára.... aztán azt mondta nekem Be. hogy azért vesztek össze mert elmentek együtt bulizni és azt mondta a L.hogy nem érzi magát oda valónak.... ezt én elmondtam a barátomnak L-nek neki és még B-nek állt feljebb.... hogy ezt nem mondta....
tanárnak olyanokat mond hogy azért nem tanult a nagydogára mert elfelejtette közben rá is írtam facebook-on hogy Nagydoga lesz ekkor... erre leírja hogy le sz*rj* bulizni megy! Másnap bejön félkomásan és így felel" Jaj tanárnő elfelejtettem mert egész nap takarítottam és vigyázztam a
kistesóimra"
bezzeg nekem bevágta az egyest mertem fiú vagyok! akármit is mondtam ! hol az igazság?
hogyan kéne lebuktatni mindenki előtt?
Semmi gondja nincs ember! egy hetet nem bírna ki az alkoholista családommal ! és ő játsza az eszét bulizik minden héten más csávót használ ki! ez neked normális!
hazudgál folyton folyvást! és nem értem miért! mindene megvan! barátok jó Család és csak menőzik mindíg neki van igaza..... elegem van az ilyenekből felidegesit a puszta látványa nyavajgása......
Hagyd a fenébe,az ilyenekkel törődni sem érdemes!
Nálunk is hazudtak,mint a vízfolyás...de amikor már az egyik k.... azt kérdezte,hogy mit hazudjon a tanárnak(mert elkésett az egész óráról),akkor azért az már nálam is kiverte a biztosítékot,sőt,azt sem tudtam elképzelni,hogy milyen választ várt.A többiek utálták a csajt,meg én isXDD kb.kiröhögték.
Én meg otthon röhögtem rajtaXDD...egyébként amúgy okos volt a csaj,vagy valahonnan mégis volt esze,de úgy látszik,hogy a magához való esze az hiányzott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!