Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Iskolai erőszakkal kapcsolatba...

Joe120 kérdése:

Iskolai erőszakkal kapcsolatban ki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Tanácsot szeretnék kérni olyan személytől, akinek már elege van abból, hogy a tanárok és az igazgatók tesznek arra, hogy megvédjék a gyengébbeket. A családsegítő pedig inkább a szülőket okolja, ha a gyereküket sérelem éri. Az egyik lány tanítványomat úgy megverte két fiú, hogy a kislány agyrázkódással kórházba került. Rendőrségi ügy is lett belőle, de semmi változás, csak egy kis "ejnye, ejnye ..." Én most már lépni fogok. A tettest el fogom kapni, amikor nem lesz tanú, jól elverem és megfenyegetem. De egy fecske nem csinál nyarat. Nincs valami olyan szervezet amely az iskolai erőszak ellen küzd? Olyasmi mint pl. a Magyar Gárda, vagy a szkínhedek, vagy akárkik, akik valamit tesznek is a gyengék, különösen a kislányok védelme érdekében. Nem vagyok sem rasszista, sem Jobbikos érzelmű, csak egyszerűen betelt a pohár.

2014. júl. 22. 15:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Két fiú eltud bánni egy lánnyal?? hát ez a legalja a mai világnak
2014. júl. 22. 15:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez a kormány szégyene, nem hiszem el azt sem hogy az iskolaigazgató nem tud mit tenni,miért nem rúgja ki ezeket?
2014. júl. 22. 16:56
 3/6 anonim ***** válasza:
ha van is ilyen, nem reklámozza magát, ha illegális, keresd az említett szervezetek körül.
2014. júl. 22. 19:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Már az is megnyugtató, hogy együtt éreztek velem.
2014. júl. 24. 13:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Én mondjuk nemzeti rocker vagyok de én segítenék magának,enyém az egyik a másik a magáé!csak kiváncsiságból romák voltak?
2014. júl. 24. 14:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem romák voltak, csak nehéz körülmények között élő, problémás gyerekek. És nem ketten együtt verték meg a lányt, hanem közvetlen egymás után. Félreértés ne essék, nem pártolom a romákat, de véleményem szerint nem elsősorban az etnikai hovatartozás a probléma, hanem az életforma. Ismerek rendes romákat, de olyan magyarokat is, akik cigányabbak a cigánynál. Ugyanakkor szimpatizálok azokkal, akik nem tűrik az igazságtalanságokat. Köszönöm a hozzászólásokat, minek köszönhetően lehiggadtam, és próbálom józanul keresni a megoldást. Talán nem is kellett volna nyilvánosságra hoznom ezt a dolgot. Részemről a témát lezártam.
2014. júl. 25. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!