Hogy álljak bosszút az összes tanáromon akik csak bántottak és megaláztak? Lelkileg és szellemileg is leakarom építeni őket.
Még mindig a diákjuk vagy? Mert akkor ezerféleképp alájuk tehetsz, visszafordíthatod a módszereiket, de a legtöbbet azzal árthatsz egy tényleg zsarnokoskodó tanárnak, ha egyszerűen semmibe veszed, mert a tekintélyén kívül nincs ellened semmije. Nekem nem voltak komolyabb konfliktusaim a tanáraimmal, de alsóban felmentettek tesiből és úszásból, mert végül már ciki volt a tanárnak, hogy bárhogy erősködött, nem csináltam meg amit nem akartam.
Ha már nem tanítanak, akkor nehezebb kérdés, mondhatni lecsúsztál a dologról, de szerencsével és kreativitással talán még akkor is találhatsz módot, hogy legalább részben visszaadd. Nekem is van "feketelistám" olyan osztálytársaimról, akiket évek óta nem láttam, de azért alkalomadtán rátaposnék az ujjukra, mikor egy tizedik emeleti ablakba kapaszkodnak ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!