Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogy álljak bosszút az összes...

Hogy álljak bosszút az összes tanáromon akik csak bántottak és megaláztak? Lelkileg és szellemileg is leakarom építeni őket.

Figyelt kérdés

2014. júl. 20. 18:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Valószínű hogy egy oltári nagy paraszt vagy. Egy embernek egy évben hány tanára lehet?? 10-nél nem több. Hogy lehet az hogy abból a pár emberből több is bánt, és megaláz?? Engem egy tanár sem alázott még meg, főleg nem annyira hogy bosszút kéne állnom. Nálunk csk azokat a gyerekeket kínozták, akik folyamatosan vosszapofáztak, és az élethez is hülyék voltak. Inkább ők gondolkozhatnának a bosszúálláson. Igazán rád férne egy jó nagy pofon, de sajnos már tanár nem üthet meg gyereket.
2014. júl. 21. 21:53
 12/13 anonim válasza:
49%
a sz*ros pelenka tényleg jó ötlet :D én vérrel kentem össze z autóját a tanáromnak és disznó szerveket raktam rá .. végigtapogattam véres kézzel :D stb ... volt hogy döglött madarat raktam rá ... bogarakat ..férgeket ... minden héten mást :D és nem tudták hogy ki volt a tanár meg már majdnem megőrült :D a végén már nem mert autóval közlkedni :D és ami a legszebb volt hogy élveztem a kínját :D ami a legdurvább volt az az volt amikor a kilincset kentem össze vérrel ő meg megfogta nem vette észre megtörölte az arcát és véres képpel jött be :D azóta mindenki őrültnek tartja :D és most jöhetnek az üzenetek hogy beteg állat vagyok :D nem érdekel (vannak olyan tanárok akik ok nélkül fa**fejek)
2014. júl. 28. 20:58
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig a diákjuk vagy? Mert akkor ezerféleképp alájuk tehetsz, visszafordíthatod a módszereiket, de a legtöbbet azzal árthatsz egy tényleg zsarnokoskodó tanárnak, ha egyszerűen semmibe veszed, mert a tekintélyén kívül nincs ellened semmije. Nekem nem voltak komolyabb konfliktusaim a tanáraimmal, de alsóban felmentettek tesiből és úszásból, mert végül már ciki volt a tanárnak, hogy bárhogy erősködött, nem csináltam meg amit nem akartam.

Ha már nem tanítanak, akkor nehezebb kérdés, mondhatni lecsúsztál a dologról, de szerencsével és kreativitással talán még akkor is találhatsz módot, hogy legalább részben visszaadd. Nekem is van "feketelistám" olyan osztálytársaimról, akiket évek óta nem láttam, de azért alkalomadtán rátaposnék az ujjukra, mikor egy tizedik emeleti ablakba kapaszkodnak ;)

2014. aug. 8. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!