Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan szívassam meg az...

Hogyan szívassam meg az osztályból egy lányt aki már ebben az évben 14 fiúval járt, az ő házában bulizunk, mit csináljak, hogy nagyon ideges legyen, de ne tudja hogy én voltam?

Figyelt kérdés
.
2014. júl. 19. 19:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

szerintem rejts el a szülei szobájában egy óvszeres dobozt, de úgy, hogy már 1-2 hiányozzon belőle... xd

amúgy meg sztm nem volt túl fair tőled, hogy megosztottad itt az ő kilétét... tudod, ezt személyi jogok megsértésének nevezik, ami büntetendő, és már 12 éves kortól lehet nálunk büntetni az embereket, te meg már bőven benne vagy... lazán feljelenthetne téged akárki.

2014. júl. 21. 21:57
 12/12 anonim ***** válasza:
Nagyon gyerek vagy még, Téged is meg kéne szívatni egy kicsit, hogy tudd, mire készülsz.
2014. júl. 27. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!