Szerintetek félreértheti a tanár a helyzetet?
Figyelt kérdés
Szóval csinos tanárnő,de ha néz zavar,és sajnos sokszor látom hogy néha -néha néz,jó érzés ha figyel,de ilyenkor hülyén érzem magam,és elmosolyodok rajta,hogy miért csinálja.
Ha véletlenül rámosolygok ugye nem hiszi hogy akarok valamit tőle?
2014. júl. 18. 10:43
11/14 anonim válasza:
Akkor mi a bajod azzal hogy a tanar tanitas kozben rad nez.. te.pedig vissza mosolyogsz!!! Te kebzelsz ebbe dolgokat nem mi !!!mert rad nem lehey nezni csak akkor ha valaki akar valamit... vagy ha te valakire ra mosolyogsz..mindjart fere ertheto lesz?? Legkozelebb fakadj sirva es tuti nem leszel fereertehto!!!
12/14 anonim válasza:
13/14 anonim válasza:
siman felreertheti...egyik gyakorlaton magayarazott a tanar en meg figyeltem ra, erre kozolte, hogy ne bamuljam, mert o nos ember...
14/14 anonim válasza:
Jó ha mind ilyen ge*ik vagytok majd én adok rendes választ...
Kedves kérdező!
A tanárok szeretnek végignézni az osztályukon...Ha pedig elégedettek mosolyognak...Ha visszamosolyogsz neki szerintem az ég világon nem fog gondolni semmi rosszat szóval csak nyugodtan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!