Miért tartanak az osztálytársaim beképzelt majomnak, libának? Féltékenyek lehetnek h helyes vagyok? Irigyek?
Az vicces,mert ritka pesti ismeri Csornát!:)
Egyébként nem nézlek le,mert megmondom őszintén,nincs miért lenézzelek.
Mindenki olyan,amilyen,ez ellen nem tehet sokat.Megváltozni meg lehet,de nem érdemes,csak ha nagyon rosszul érzed magad már a saját bőrödben is.
Ha szép vagy,akkor legyél büszke rá,hogy igen,ez az adottságod megvan.De mellette tudd,hogy az életben nem csak ez számít!
Ez az,ami igazából egy reálisan gondolkozó embernek eszébe jut a felfogásodról(már amennyit leírtál),és ezt tudom tanácsolni,hogy tényleg nem csak a külső számít.
ha rómában vagy tégy úgy mint a rómaiak
ajánlom az abigélt
valamennyit biztosan változtatnod kell
előbbiként:
sokkal könnyebb egyszerűen visszamenni pestre, de szerintem
küzdj egy kicsit, a dolgok komplexebbek, mint gondolnád,
néha elég egy kedves gesztus, köszönés, súgás, segítés háziban stb, hogy valakiben elkezdjen motoszkálni a gondolat, miszerint kedves liba vagy;)
mármint ha tényleg kedves vagy és csak a smink miatt ítéltek el, szerintem menni fog
sok sikert
Jó, álljuk meg egy kicsit. Volt pár megjegyzésed, ami miatt mi utáljuk a pestieket. A "Kapáljatok tovább" például. Ha egyszer nem tennénk, akkor nem tudnád mivel tömni az úri képed. A falukban kialakult egy közösség, és ha egy ilyen ember megjelenik, és elkezd ott pöffeszkedni, akkor az nem lesz túl megnyerő. Mi megmondjuk a véleményünket, Pesten is ugyanezt gondolják rólad, csak képmutatóak, és nem mondják el. Te egy idegesítő ember vagy.
Te odavaló vagy, ahonnan jöttél. Ez szociálódás kérdése is. Nyilván belső tulajdonság is, ami neked van, de ha falura születsz, nem lett volna ennyire domináns.
Szívből kívánom neked, hogy egyszer tapasztald meg, hogy milyen az élet itt igazából, amikor majd apuci meg anyuci nem törli ki a s..ggedet.
Ui.: nem érdekel mit gondolsz rólam, és mi a véleményed a monológomról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!