Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Meleg a tanárom? (földrajz...

Meleg a tanárom? (földrajz férfi) Sokszor néz, és becéz, pedig nem vagyok jóba vele, és most tanába megvár engem az órán! azt hiszi hogy én is meleg vagyok?

Figyelt kérdés

2014. júl. 12. 18:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem is írtunk dolgozatot te nagyon okos lény..képzelődik a nénikéd
2014. júl. 12. 19:56
 12/18 anonim ***** válasza:
47%
Ha meleg lenne biztos nem bámulna és becézgetne mindenki előtt. Márkom féle becézgetés nálunk is voltak.
2014. júl. 12. 21:16
 13/18 anonim ***** válasza:
65%

Kedvesem, paranoiás vagy.

A Márkom, Julcsim, Petikém "becézés" teljesen bevett szokás a tanároknál, gyakran a legidiótább gyerekre használják.

Vannak akik néznek is, lehet hogy azért, hogy figyelj, vagy éppen azért mert egyedül kb te figyelsz arra amit mond.

(egyébként én is becézéssel kezdtem a mondatot, vigyázz nehogy elkapjalak)

2014. júl. 12. 21:43
 14/18 A kérdező kommentje:
Oké,akkor majd én is becézem a tanáromat,mert ő is egy idióta
2014. júl. 12. 22:43
 15/18 anonim válasza:
62%
Mostanában megvár? Mostanában? Nyári szünet van ember... :'D ennyire unatkozol?
2014. júl. 14. 02:50
 16/18 anonim ***** válasza:
47%

Édes istenem.. Én ehhez most már csak annyi fűznék hozzá, hogy remélem meleg, és egyszer "úgy" fog megvárni, aztán pedig egy hónapig fájni fog az ülés.

Komolyan, túl sok buta embert engednek fel erre az oldalra, kéne valami szűrő.

2014. júl. 18. 01:38
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem is volt egy földrajz tanárom.Ő kifejezetten rájátszott erre.Úgy állította be magát,mintha meleg lenne,vagy nem tudom,neki ez jópofa volt.

Szerintem nem az.

Szerintem heteró volt.De volt,hogy ilyeneket szólogatott be,hogy "de meleg van idebent,igaz Gyurika?"

De inkább csak vicces akart lenni,pedig ő maga is elég lányosan beszélt,lehet azt hitte,hogy ő olyan férfias,vagy nem tudom:)

Én meleg vagyok,szerencsére,nem én voltam Gyurika,de volt,hogy ilyeneket csinált,de nem kifejezetten 1 embert szemelt ki,hanem azokat,akiknek vmiért megjegyezte a nevét,vagy nemtom.

Lehet,csak pórbál jófej lenni...

2014. szept. 30. 12:20
 18/18 anonim válasza:
Nah mitortent????rajotél már h meleg e..vagy valami Történt?
2015. máj. 20. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!