Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan lehet ENNYIRE JÓL kamuzni?

Hogyan lehet ENNYIRE JÓL kamuzni?

Figyelt kérdés

Koleszos szobatársam jutott eszembe, nem csak a szavaival hazudik, hanem rendesen szerepet játszik, hogy mindent megkapjon, amit akar. Most nem az erkölcsi megítélése érdekel, az mindenkinél más, én pl. bírom. Azt nem tudom, hogy hogy tud szemrebbenés nélkül hazudni, sőt, sírást, sérülést, betegséget vagy éppen makkegészséget szimulálni, vagy pl. olyan helyzetekben is kitartani a baromságai mellett, amikben én már rég megtörtem volna és beismertem volna mindent - pedig én se vagyok éppen szent, de akkor is...

Gyakorolja, vagy mi?

18/L. Ő szintén.

2014. júl. 12. 18:02
 1/9 anonim ***** válasza:
29%
Mit foglalkozol másokkal? foglalkozz inkább magaddal
2014. júl. 12. 18:04
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Lehet, hogy pszichopata. Azok (is) ilyenek.
2014. júl. 12. 18:07
 3/9 Szal Dávid válasza:
Egy történetet nem tudsz leírni az elejétől a végéig amit kamuzott? :D
2014. júl. 12. 18:29
 4/9 anonim ***** válasza:

Én is úgy tudom,h pszichopata az elnevezése és azért tud ilyen jól hazudni- sajnos jobban megismerve az ilyen embert-mert attól észi magát nagynak és különlegesnek,h átvág mindenkit.Úgy érzi akkor felette áll a többieknek,mert ő tud játszani az emberekkel,de őt nem ismeri senki.

Normális érzései pedig nemigen vannak.

2014. júl. 12. 18:40
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem rosszindulatból foglalkozok vele, csak tud valamit, ami engem érdekel ;)

Pl. egyszer bekamuzta, hogy nem tud tanulni a tanulószobán, és hogy emiatt romlottak a jegyei (amik tényleg romlottak), meg hogy mennyire stresszes amiatt, hogy bem tud tanulni rendesen, és a vége az lett, hogy felmentették az egyébként mindenkinek kötelező tanszoba alól. Nem is a történet a lényeg, hanem hogy hogy csinálta. Előadta, hogy émelyeg, hogy kialvatlan (karikákat sminkelt a szeme alá), majd krokodilkönnyeket hullatott, hogy neki ez milyen nehéz, aztán bejött a szobába, és együtt hüledeztünk, hogy mindenki bevette :D

Egyébként ehhez aszisztáltunk, de volt olyan, hogy minket is átvert (pasiügy volt, csak az sokkal hosszabb és személyesebb, a lényeg szerintem itt is átjött).

2014. júl. 12. 18:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Ahhoz, hogy ilyen sérült személyiséged legyen, vissza kellene menned az első életéveidbe. Valószínűleg neked van bűntudatod, és ezért elsajátíthatsz bármilyen technikát, a végeredmény akkor is más lesz. Nem túl irigylésre méltó az ismerősöd, nem szeretnék a helyében lenni.
2014. júl. 12. 18:48
 7/9 anonim ***** válasza:

akkor en is az vagyok :O

siman jatszottam 2 embert 1szerre msn en ugyanannak az embernek irva, abszolut nem buktam le, nem irtam a tipikus szavaim stb...

napi szinten beszelt jo barat volt.

siman megjaccom magam, de en csak hulyesegbol csinalom, szorakoztatom a tobbieket :D

2014. júl. 12. 19:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem van/volt ilyen haverom. Egyszerűen ő alapból annyira hülye, mint más sehogy... És csak ilyen dolgokhoz ért. Az ilyen embereket érdemes elkerülni, mert szart sem érnek.
2014. júl. 12. 19:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Majd egyetemen vizsga időszakban megtanulod, amikor ezen múlik a kettes:D
2014. júl. 12. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!