Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » 21 éves vagyok lehetek csillag...

21 éves vagyok lehetek csillagász ha egy kicsit hülye vagyok matekból?

Figyelt kérdés

#csizud
2014. júl. 12. 12:52
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk szeretem a matek -tanáromat mert a tavalyi évben nem tanultam nagyon a matekot és ő átengedett,látszik rajta hogy kedvel engem,de néha néha még is tiszteletlen,és tényleg ok nélkül mert én sose bántanék senkit,magamnak való vagyok
2014. júl. 12. 13:46
 12/29 anonim ***** válasza:

Ja hogy ennyire nulla a matek, hogy örülsz, hogy átmentél?

Akkor ideje fölébredni... Bocsi én értettem félre, nálam a "kicsit hülye" az a 3as, 4es. Ez az éppen 2es már a reménytelen kategória.

Ha a kis éppen ketteseddel odaállítasz az egyetemre, hogy te csillagász akarsz lenni, körberöhögnek.

2014. júl. 12. 13:55
 13/29 A kérdező kommentje:

Gyorsan tanulok,de lehet hogy én nevetek rajtad majd:)

Tanárom is célzott rá hogy hülye vagyok:D de épp ezért teszek róla hogy tökéletesen megfeleljek.

2014. júl. 12. 13:57
 14/29 anonim ***** válasza:
Te nem fogsz megfelelni. Te 26 éves vagy, 2-es voltál matekból, és ahelyett, hogy tennél azért, hogy ezen javíts, a gyakorikerdesek.hu-n szólogatsz be azoknak, akik megkérdőjelezik azt, hogy erre lenne esélyed. Ez vagy te, és ezen a szinten is fogsz maradni örök életedre. Soha senki nem fog egy mondatban említeni téged és a csillagászatot.
2014. júl. 12. 14:36
 15/29 anonim ***** válasza:
Legalábbis, aki ilyen, az nem szokott sok mindent elérni az életben.
2014. júl. 12. 15:10
 16/29 A kérdező kommentje:
Gépen vagyok,de nem azért mert ide járok,csak egy kérdést tettem fel,gépen azért vagyok mert tudod itt szokás tanulni,mert mindent az interneten lehet megtalálni,és ezért is tenni fogok érte hogy az legyek,lány létemre
2014. júl. 12. 17:37
 17/29 anonim ***** válasza:
26 éves létedre nagyon éretlen és butus vagy a válaszaid alapján. Hol tanulsz most? Egyébként csillagászként elég nehéz munkát kapni én meggondolnám, mert ha sikerülne elvégezned, aztán évekig melót keresnél, hát lehet hogy 34-36 éves leszel mirre munkát fogsz kapni, vagy ha nem akkor kénytelen leszel akkor új szakmát tanulni, mikor lesz időd családot alapítani?
2014. júl. 13. 06:36
 18/29 A kérdező kommentje:

Először is ki mondta neked azt hogy itt szeretnék elhelyezkedni csillagászként? Elárulom csillagásznak itt elég kevesen akarnak tanulni,de ha olyan téren is helyezkednek el,nem hiszem hogy mindenki pont ugyanazon a terén szeretne elhelyezkedni hisz több ága van a csillagászatnak.

másodszor nézz körül Magyarországon mérnöki diplomákkal se mész sehová,sőt van egy olyan fiú ismerősöm aki nem tudom hány diplomája van és csak egy gyárban do

lgozik ,150.000Ft ért. pedig hozzá teszem tanár akar lenni,és még nem lehet az.

2014. júl. 13. 09:27
 19/29 anonim válasza:
26 évesen Te milyen matekórára jársz még? :D Feltételezem, hogy nem felsőoktatásban vagy, hisz épp ez volt a kérdésed. Egyébként tényleg, aki gyik.hu-n ilyeneket kérdezget, ilyen stílusban és még arra sem képes, hogy elolvassa a kérdését mielőtt kirakja, az ne akarjon egy komoly egyetemen tanulni. Én csak poénból nyomkodom az Egy véletlen kérdést, de ehhez muszáj volt hozzászólnom. :D Egyébként szerintem nincs olyan, hogy "hülye matekból". Én is ezt hittem magamról, aztán összeszedtem magam és nemsokára végzek villamosmérnökként. (De persze nem is gyik-on kérdezgettem, hogy lehetek-e vill.mérnök)
2014. júl. 15. 08:49
 20/29 anonim ***** válasza:

Igyekszem röviden összefoglalni: A középiskolai matek egészen más, mint a "valódi" matek. Az egyetemi matekban sok olyan rész van, ahol nem lehet rutinszerűen alkalmazni egy képletet/algoritmust, hanem összefüggéseket kell észrevenni, amihez sok elméleti tudás kell és gondolkodás.

Ha nem megy a matek, akkor ezeket eléggé nehéz lesz teljesíteni, főleg úgy, hogy nem csak a matekos tárgyakban szükséges a "matematikai gondolkodás".

A csillagászathoz ugyan nem kell túlságosan "mélyre" menni matematikailag, de azért így is elég nehéz lehet az anyag, ha nem érted a matekot.

2014. júl. 15. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!