Egy lány miért bunkó velem mióta tudja hogy nem vagyok heteró?
A szitu röviden: osztályomban ott a csaj, teszi veszi magát előttem, úgy szól hozzám mintha földre szállt isten lennék, én meg úgy teszek mintha észre se venném.
Majd lesz komoly barátom, aki rávesz: mondjam meg mindenkinek hogy meleg vagyok. Addig titkoltam. Hát elmondtam publikus lett (nagyon rossz döntés volt, de ez mellékes most).
Azóta a csaj olyan bunkó velem hogy csak nézek. De miért? Eddig se volt közünk egymáshoz, ezután se lesz, nem akarok tőle semmit, ő meg hiába akarna tőlem, de azért miért kezel ellenségként?
Igyekszem mindenkivel jóban lenni, de nem erőszak a disznótor.
ember, te most vagy viccelsz vagy nagyon naiv és tudatlan vagy.
ahogy már írtam: gondolod hogy ez elhatározás meg kedv meg tetszés kérdése?
az oroszlán talán elhatározásból ejti el a gazellát? nem. húsevő. ezt kell tennie és kész.
és is elmélkedhetek róla hogy jó-e meg ki mit gondol, de kit számít-erre vezetnek az ösztöneim ez kell és ennyi.
több eszem van mint a katolikus papoknak és nem hiszem azt hogy ezeket a vágyakat le lehet győzni. nem lehet.
aztán nincs kedvem ötvenéves frusztrált kielégítetlen vénemberként a ministráns fiúk után kapkodni. mert ez a vége a cölibátusnak.
>>>>
ha arra gondolok hogy megcsinálnám, olyan érzésem van hogy ez nagyon nem lenne jó.
Mert szerintem tetszettél neki.Ezt nem kell túlbonyolítani.
Nekem ez nem lenne arculcsapás,és meg is értem a melegeket,révén,hogy biszexuális vagyok,és engem sem fogadnak el,bár én nem magamtól mondtam el,hogy mi a helyzet velem.
Szerintem sosem rossz döntés igazat mondani,csak a szülőknél nagyon nehéz,főleg,ha konzervatívak.Az én szüleimnek,rokonaimnak el sem merem mondani!
hát erre azt tudom mondani hogy eddigi életem (rövid életem, 20
>>>
Szerintem sosem rossz döntés igazat mondani,csak a
szülőknél nagyon nehéz
folytatva: 20 alatt) legrosszabb döntése volt ez.
az összes többi rossz döntésem együtt se volt olyan rossz mint ez egyedül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!