Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egy lány miért bunkó velem...

Egy lány miért bunkó velem mióta tudja hogy nem vagyok heteró?

Figyelt kérdés

A szitu röviden: osztályomban ott a csaj, teszi veszi magát előttem, úgy szól hozzám mintha földre szállt isten lennék, én meg úgy teszek mintha észre se venném.

Majd lesz komoly barátom, aki rávesz: mondjam meg mindenkinek hogy meleg vagyok. Addig titkoltam. Hát elmondtam publikus lett (nagyon rossz döntés volt, de ez mellékes most).

Azóta a csaj olyan bunkó velem hogy csak nézek. De miért? Eddig se volt közünk egymáshoz, ezután se lesz, nem akarok tőle semmit, ő meg hiába akarna tőlem, de azért miért kezel ellenségként?

Igyekszem mindenkivel jóban lenni, de nem erőszak a disznótor.

2014. jún. 23. 10:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

tényleg rossz döntés volt nyíltan felvállalni, de amikor az ember előtt ott lebeg a rózsaszín köd, sok hülyeséget csinál...én is így voltam vele, aztán utána meg lelépett a pasim, miután kihasznált lelkileg és anyagilag is és megcsalt...

Lehet a csaj többet akart tőled és nem dolgozta még fel, hogy meleg vagy és így próbál "bosszút" állni rajtad, mert ilyen vagy...

2014. jún. 23. 10:46
 2/15 anonim ***** válasza:

Szerintem arculcsapásnak veszi hogy nem a nőket szereted. Valahol az is.

(Ilyenkor mindig arra gondolok, miééééért? miért lesz valaki meleg? Na mindegy.)

2014. jún. 23. 10:54
 3/15 A kérdező kommentje:

ha megtudod majd mondd el nekem is! és egyben vedd át a Nobel-díjad is, mert ha ezt tudod és bizonyítod is az Nobel díjat jelent neked.

de ha tudnám attól még az lennék, szóval a nem tudás vagy tudás semmit se számít.

miért lesz valaki meleg? Na mindegy.)

2014. jún. 23. 10:57
 4/15 A kérdező kommentje:

ja egyébként gondolod ez úgy működik hogy ülök otthon és töprengek: na mi legyek meleg vagy nem? hm hm . na egye fene leszek meleg. csak döntés kérdése ugye...

persze.

>>>>

miért lesz valaki meleg?

2014. jún. 23. 10:59
 5/15 anonim ***** válasza:

gyakorlatilag féltékeny. gondolom bekêpzelt csaj aki nem tudja feldolgozni hogy van olyan hím aki nem akarja meg....ni

egyébkênt ne foglalkozz mâsokkal! én sem értem a homoszexualitást! de engem nem bántanak, akkor miért ne fêrnék el mellettük? élj boldogan! :)

2014. jún. 23. 11:15
 6/15 anonim ***** válasza:
Sok boldogságot a barátoddal, a csajjal meg ne foglalkozz!
2014. jún. 23. 11:19
 7/15 anonim ***** válasza:

Szerintem úgy lehet megérteni a túlzónak tűnő reakcióját, ha "átkonvertáljuk" az egész esetet. Az átkonvertált eset az így néz ki:

1: Te nem vagy meleg, hanem hetero vagy. (mert ez a megszokott, gyakoribb eset, amit miatt könnyebb értelmezni a te esetedet)

2: A csaj illeti magát előtted. (itt nincs változás)

3: Te heteroként, úgy válaszolsz nemmel, az ő illegetésére, mint a sicc, nem úgy, hogy lehet valami esetleg, hanem így: NEEEEEEEM.

A harmadik pontot kell kifejtenem. Azért ilyen durva a hetero eset, mert, amikor kiderül a számára, hogy te meleg vagy, akkor mindennek vége, minden el van vágva, végleg, nincs esetleg, vagy talán, hanem vége van. Ezt a hirtelen fékezést fejezi ki a hetero esetben a nagyon durva nem.

2014. jún. 23. 11:42
 8/15 A kérdező kommentje:
én úgy tartanám korrektnek ha odajön és kérdez, tisztán és magyarul és meg válaszolok tisztán és magyarul.
2014. jún. 23. 12:11
 9/15 anonim ***** válasza:

2. vagyok

8. ez gondolom nekem szól. Gondoltam nem offolok. De akkor berakom amit kérdezni akartam:

"Az az érdekes, hogy nekem is volt olyan hogy még a középsuliba egyszer ránéztem az egyik fiú osztálytársamra, és az jutott eszembe hogy ... (félreértés ne essék, ez értelemszerűen csak fantázia volt). Ugyanakkor van bennem valami ami azt súgja hogy ez nem jó, ha arra gondolok hogy megcsinálnám, olyan érzésem van hogy ez nagyon nem lenne jó. Meg kellene erőszakolnom magam ahhoz hogy az élvezetre tudjak koncentrálni.

Te nem érzel ilyet? Most komolyan kíváncsi vagyok, ne vedd kötekedésnek. Ha nem akarsz ne válaszolj."

Szóval csak erre vagyok kíváncsi ha nem baj.

2014. jún. 23. 12:34
 10/15 anonim ***** válasza:

Jogos a kérésed, de nincs meg hozzá a megfelelő környezet. A megfelelő környezet az egy olyan utópia, amiben ugyanúgy, mint ahogy a heterok se kell színpadra álljanak, hogy elmondják, hogy ők heterok, a melegeknek sem kell színpadra állniuk, hanem csak vannak hetero buszsofőrök meg meleg buszsofőrök és az a buszsofőr kapja meg a munkát, amelyik jobban vezet. Attól marad ennek ellenére jogos a kérésed, és marad értelme a melegeknek színpadra állniuk, hogy még nem ismerik őket, tehát ez egy olyan eset, amikor két idegen először találkozik egymással, és akkor bemutatkoznak. Ez egy nagyon ritka eset, mert az ezt követő 1400 esetben, amikor találkoznak már nem mutatkoznak be, hanem mennek a dolgok a normális kerékvágásban.

Ez alatt konkrétabban azt értem és azt valószínűsítem, hogy a lány nem kezeli helyén melegeket, nem érti mi az melegnek lenni és azért nem érti, mert ez az "első találkozás"-a a helyzettel, és te meg nem mutatkoztál be elég jól. Az elég jól bemutatkozás nem azt jelenti, hogy te szerinted elég jó, hanem azt, hogy ő szerinte elég jó, tehát az ő nyelvén kell bemutatkozni. Ő nem különösebben kezeli a fejében külön a meleg és hetero ügyet, márpedig nyilvánvaló, hogy vannak különbségek. A kocka a kockára hasonlít, a háromszög meg a háromszögre. Mivel nincs elmagyarázva, ezért nem érti, ezért nem marad más, mint az ösztöni/érzelmi szint, ami nem egy okos szint, az a szint neki csak annyit mond neki, hogy van egy fiú, aki csúnyán elbánt vele, mert visszautasította. A szerelem amúgy is elég nagy részben érzelmi és nem értelmi kérdés, ezért egy nagyon magas IQ-jú lány is reagálhat úgy, ahogy ő tette.

A helyedben két dologgal próbálkoznék. Egyik, hogy valahogy megmutatni neki, hogy te ugyanúgy szereted a fiúkat, mint ahogy ő, tehát, hogy bele tudja élni magát a te helyedbe. A másik, hogy elmagyarázni neki, hogy a melegnek lenni nem döntés kérdése, tehát eleve logikátlan rád haragudni azért, mert nem szereted őt viszont, mivel te nem a lányokat szereted, és ezt nem te döntötted el, tehát ne rád haragudjon olyanért, amit nem te tettél.

2014. jún. 23. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!