Valaki segítene tovább lépni?
Ma ballagtam el általánosból és nagyon hiányzik már most az osztályom pedig alig telt el 2 óra.. nagyon jó közösség volt... Hiányozni fog a sok hülyeség,baromkodás :')
Sokáig lesz még hiányérzetem?
Illetve milyen lesz 0.os nak lenni? félek a középsulitól is.. :S
Ne a középiskolától félj,hanem a tananyagtól!A 0.illetve a 9.osztály a selejtező osztályok!Az első évben a tanárok ugyanis felmérik a képességeiteket,és keményebbek lesznek jóval,mint később.Ezt azért teszik,hogy mindenki kiessen,aki nem oda való!Nálunk is kiestek körülbelül 10-en!Sokakról nem gondoltam volna,hogy egy év után már el is mennek,de elmentek.
Te 5 évet leszel az osztályoddal,én csak 4-et voltam,szerintem te jobban összefogsz velük szokni,jobban fognak hiányozni.
NE BÁNKÓDJ!Sok mindenre most derül majd fény,most nyílik ki igazán a világ!Ezt persze mindkét értelemben kell érteni:rossz értelemben is,de jó értelemben is!
úgyhogy ne csüggedj,nyugi!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!