Hogy lehet ez? Ez képtelenség
Figyelt kérdés
hogy lehet az hogy én Aszexuálisnak tartottam magamat,és sose érdekelt egy pasi se,mert nem látok bennük semmit,most meg -elkezd hevesen verni a szívem egyetlen ember iránt akit ezelőtt nem ismertem sose.
Ráadásul a tanárom..
2014. jún. 8. 18:08
1/3 anonim válasza:
Ez nem így működik; attól nem leszel aszexuális, mert azt mondod, vagy mert nem találtál senkit még (gondolom elég fiatal vagy még, szóval nem is meglepő).
Könnyen lehet, hogy beleszerettél a tanárodba, nem egyedi eset.
2/3 anonim válasza:
Attól még lehetsz aszexuális, ha "hevesen ver" a szíved. Sok aszexuális kapcsolatban, házasságban él, ugyanolyan érzéseik vannak mint bárki másnak, csak nem kívánják a szexet.
3/3 anonim válasza:
Őszintén szólva engem is zavar, taszít a testiség, de a szerelmet nem zártam ki, mert ez nem a szexualitásról szól, hanem egy méllyen gyökeredző, szoros kapcsolat két lélek között. Én így gondolom. Az érzelem jelenlétének semmi köze a nemi élet éléséhez. Ezt a tiszta érzést egyébkén a legerősebben a középiskolás osztályfőnököm iránt éreztem, csak a gyakori zavarbajövésem miatt rájött, a szemem elárulta:D. Szóval ez teljesen normális dolog amit érzel, ebben a korban ez nem ritkaság, azonban ezt az érzést gyakran keverik a csodálattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!