Jogosan szóltak meg? Tényleg ennyire gáz?
Figyelt kérdés
Osztálykiránduláson voltunk,és pár ember megszólt a fehér lábam miatt,mintha én tehetnék róla.(Rövidnadrágba voltam.) 30ºC+ volt,nem akartam egy hosszú farmerban megr*hadni.Tényleg gáz vagyok?
L
2014. jún. 7. 11:37
1/6 anonim válasza:
Dehogy gáz, inkább ők azok. Úgyis jön a nyár, majd lesz alkalmad egy kis barnulásra :) Egyébként sokkal szebbek a fehér bőrű lányok, mint a pirultak :P :)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2014. jún. 7. 11:39
4/6 anonim válasza:
Szard le a nyomorékjait. Akinek a legjobb dolguk, hogy másokat cikiznek, azoknak komoly problémái lehetnek.
5/6 anonim válasza:
Ha nekem mondanának ilyet én bóknak fognám fel. Hiába ők úgy mondják hogy nekik fura/hülyén néz ki nem tetszik stb, de nekem a fehér bőr sokkal jobban áll (szerintem az ő véleményük meg nem számít :D)
6/6 anonim válasza:
Mégis hogy barnulhattál volna le, ha eddig alig volt jó idő? Ne törődj velük, nekem azért szóltak be az osztálytársaim osztálykiránduláson, mert este kimentem a táborhelyről telefonálni és a strandpapucs meg pulcsi egyszerre volt rajtam, ami nekik nem fért össze. Hallottam is, ahogy sugdolóznak, hogy "Szerinte most nyár van vagy tél?" Egyáltalán nem érdekelt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!