Utalok mar elni is. Mi tevo legyek h valami jora forduljon?
Figyelt kérdés
Nos elterjedt egy olyan pletyka hogy meleg vagyok es mindenki megutalt az iskolaban. Napkoziben is csak bogok egyfolytaban amikor engem piszkalnak pedig nem artottam nekik semmit. Nekem nincsenek baratjaim, max haverjaim de meg azok se nagyon... Olyanokkal logok akik csak akkor vannak velem ha kell nekik valami. Nincs is ertelme elnem csak egyre rosszabb az egesz elet...
Koszi h elolvastad. :)
12/F
2014. jún. 2. 20:58
1/9 anonim válasza:
Koszi h elolvastad. :) Ez tetszett :D. Hogy terjedt el? Verd be az arcát annak, aki ezt terjeszti. Rögtön meg fog változni a véleménye mindenkinek.
2/9 anonim válasza:
próbálj meg iskolán kívüli elfoglaltságokat keresni,és normális barátokat szerezni. Tudom hogy milyen rossz amikor mindenki téged szekál az iskolában,főleg,hogy a fél napot ott töltöd,de próbálj nem törődni velük, előbb-utóbb úgyis abbahagyják.
3/9 anonim válasza:
Allj a talpadra!!!!!!!!!!!!!! Mutasd meg h ferfi vagy! Marmint legyel segitokesz es ami a legfontosabb: NE BŐGJ!!! Nézz át rajtuk! 12/L
4/9 anonim válasza:
Ha látják, hogy sírsz, hogy hatással vannak rád, annál inkább fogják csinálni. Ha nem azt találták volna ki, hogy meleg vagy, akkor kitaláltak volna valami mást, teljesen mindegy. Érzik, hogy gyenge vagy, könnyű kikezdeni. Aljasak tudnak lenni a gyerekek (bocsi), és fel se fogják, hogy milyen mély sebeket hagynak a másikban egy életre. Most kell tenned valamit, mert minél tovább tart, annál nehezebben fogod megemészteni. Ha megerősödsz belül, ha nem hatnak rád a bántó szavak, nem lesz rajtad fogás, nem lesz poén téged ugratni. Ezt a meleg-kérdést meg tisztázd egy-két emberrel négyszemközt, vagy keress egy csajt magad mellé. :)
5/9 anonim válasza:
Allj a talpadra!!!!!!!!!!!!!! Mutasd meg h ferfi vagy! Marmint legyel segitokesz es ami a legfontosabb: NE BŐGJ!!! Nézz át rajtuk! 12/L
6/9 A kérdező kommentje:
Koszi, megprobalok.
2014. jún. 2. 21:51
7/9 anonim válasza:
Ujjazz meg pár kiscsajt a szertárban... 2 év múlva.
8/9 anonim válasza:
Néha erőszakosan kell elé állni az embernek aztán utána bekussolnak.
9/9 anonim válasza:
12 éves és b..zi xDDDDDD ezen hatalmasat röhögtem....Figyu, szerintem menjetek vissza a haverjaiddal autókázni vagy legózni...Komolyan ennyi idősen ilyenekkel foglalkozni???! hová fajul ez a világ, Jézusom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!