Ha egy csúnya lány rámír hogy mi a véleményem az új profilképéről, hogy fogalmazzak? Nem sérthetem meg.
A csaj egyenesen ronda és unszimpatikus, de nagy szája van a suliban és nem akarom megsérteni mert visszahallanám párszor. Az utóbbi időben nekem próbál "udvarolgatni" (nem találok jobb kifejezést), ha most azt mondom neki hogy "szép vagy" akkor 1) nagyot hazudnék 2) le sem tudnám vakarni magamról.
Szóval tudnátok mondani valamit amivel kitérő választ adhatok? Úgy gondolom ez esetben nem maradhatok közömbös.
Az ilyen "pillanat, el kell mennem a géptől valamerre" és hasonló hazugságok szánalmasan átlátszóak, ráadásul magadból csinálsz hülyét, mert ennyire senkit nem lehet hülyének nézni.
Ha nem hiányzik vele a konfliktus, megfogalmazhatsz szaknyelven valamit, hogy nem előnyös ez a kontrasztozás, mert az arcod vonalainak máshová kerülnek a hangsúlyai, és ez nem feltétlen áll összhangban azzal, ami mondjuk a többi képen van - ebből érthet, és nem nevez bunkónak.
Ha nagyon nyomul, normálisan kereken megmondani, hogy nem az eseted, de az ilyen elsunyiskodásokat ne csináld, mert sok csaj, amíg nem egyenes a válasz, mindig reménykedik, hogy talán mégis bejön nekik.
Arra már nem emlékszem hogy mit írtam neki, de pár nappal később megkérdezte: Szia! Lájkolnád a profilom? Visszamegy ;)
Mire azt írtam: Bocs de nem szeretném...
Na erre nem írt azóta semmit, ez már kb. egy hónapja volt :D Örülök magamnak, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!