Megnyíljak a tanáromnak vagy sem?
Szia!
Nem világos előttem, hogy ez a tanár leendő tanárod, vagy az eddigi tanárod, akinek most fogsz végezni az osztályában.
Mindenesetre, szerintem nagyon kicsi az esélye, hogy baj lesz ebből. Ha valaki megérzi az őszinteséget, sokkal elnézőbb lesz.
3#: ülj le 1-es!
Egyébként: szerintem nyílj meg! Ha rendes, és tapasztalt, és jó tanár/pedagógus, - mi tanárok tanulunk pszichológiát - akkor tudni kell neki kezelni a szituációt amit majd a megnyílásodkor teremteni fogsz, és a jó tanár minden helyzetben fel kell találnia magát, azaz leleményes. Segíteni fog. Ha viszont megriad, akkor jobb ha nem lesz a tanárod.
Szia! Én tanárnak tanulok egyetemen.
Nyugi, nem fog megutálni. :) Ilyenek miatt ne félj. Ha felajánlotta, hogy foglalkozik veled, az azért van, mert már nagyjából sejti, milyen vagy, és úgy gondolja, szükség van arra, hogy külön foglalkozzon veled. Nyugodtan nyílj meg neki, tudni fogja kezelni a szituációt. Örülni is fog annak, hogy benne vagy a vele való beszélgetésben. Az esne rosszul neki, ha elzárkóznál tőle, mert akkor könnyen konfliktusba is keveredhettek.
Ne aggódj az miatt, hogy miket mondasz neki, ezekért nem fog hülyének nézni stb. Ugyanis egy tanár valamilyen szinten "páciensként" viszonyul a diákjához, azaz nem azt mérlegeli, hogy te milyen ember vagy, hanem azt, hogy miképpen tudsz majd beilleszkedni az osztályközösségbe. Tehát milyen tulajdonságaidat kell fejleszteni, miken kell változtatnod. Ez objektív dolog a számára, személy szerint irántad nem fog semmilyen negatív vagy pozitív érzést táplálni. Csak annyit, amennyit a többi gyerek iránt...
Szia, én tanuló vagyok
szerintem, ha a tanárod lesz akkor nyílj meg előtte.
1., ha ismeri a hátteredet, sokat tud segíteni
2., ha kiismer téged és talán meg tud állítani, mielőtt bajba kerülnél, akkor ez a legjobb.
nekem ennyi idősen senki sem segített, családom nem vett észre semmit, barátaim nem voltak. A vége pszichológus lett, akinek nem mondtam igazat. Most mindenki várja, hogy végre valaki kiismerhessen. (Még egy pszichológus.)
Most eljöttem egy évre tanulni másik országba és senki sem tud semmit arról, hogy mit csináltam régen. Nekem így a legjobb.
Egyébként vigyázzál az ilyen túlzottan közvetlen, lelkizős, nagyon barátkozós, felnőtt férfiakkal, mert van esély rá, hogy pedofilok!
Eszedbe ne jusson betenni a lábadat a házába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!