Mennyire gáz ez tornaórán, amikor kint tornázunk az
iskola udvarán?
Figyelt kérdés
Olyankor a tanár megengedi óra végén hogy amíg a többi fiú futballozik, én fussak magamban, mert nem vagyok velük jóba, nem tudok velük együtt játszani. Szóval ők ott futballoznak egy kis salakpályán én meg a mellette lévő kis kosárlabdapályán futok körbe-körbe. (Egyik se rendes pálya méretű, mindkettő elég kicsi)
És ezt az iskolából az ablakokból simán láthatja akárki, mennyire lehet ez nevetséges, égő mások szemében?
2014. máj. 19. 19:03
1/7 anonim válasza:
Elég gáz. Te ott futkosol, mint egy veszett barom, míg a többiek játszogatnak? Beszéld ezt meg a tanároddal vagy a szüleiddel, mert ez így nagyon nem fair.
2014. máj. 19. 19:05
2/7 anonim válasza:
Nem gáz, de ők annak fogják nézni. + téged hülyének. 14/F
2014. máj. 19. 19:09
3/7 anonim válasza:
tanár megengedi.... nem vagy jóba..... tehát te kérted......mert nem vagy elviselhető.
Népstaidont azt hiszem nem fognak neked építeni,hogy ne lásd az osztálytársaid.Fussál nyugodtan.
2014. máj. 19. 19:11
4/7 anonim válasza:
Szerintem neked is be kellene állnod focizni, én sem tudtam soha kosarazni, kézilabdát még annyira se értem mégis mindig beálltam, utáltak is a többiek miatta, mivel azt se tudtam melyik kapura dobjam a labdát, dehát ez van sportban nem vagyok csapatjátékos. Amúgy szerintem nem néz ki hülyén ha futkosol az udvaron, de én már felnőtt vagyok és egy tinédzsernek minden nagyon vicces tud lenni. De a lényeg jobb lenne ha beállnál a többi fiúhoz és igyekeznél jóba lenni velük.
2014. máj. 19. 19:14
5/7 anonim válasza:
Legfeljebb az első pár alkalommal.
Viszont neked lesz tüdőd, nekik meg nem, és ha rendszeresen csinálod még tisztelni is fognak érte.
Megjegyzem ha kijártad az adott iskolát, a kánya életbe nem fogsz velük még egyszer találkozni - akkor meg kit érdekelnek?
2014. máj. 19. 19:17
6/7 anonim válasza:
Nem álszenteskedek, oké hogy ez jót tesz meg minden, de amúgy k**vára gáz. Persze ez függ attól ki látja, de a mai átlagos gyerek biztos jól kiröhög.
2014. máj. 19. 19:49
7/7 anonim válasza:
A kérdés a következő, szeretsz futni? Ha igen, akkor nem gáz, habár ha én gimiben, vagy általánosban futni akartam, akkor kimentem futni az iskola köré, vagy a lakótelepre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!