Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek az osztálytársam...

Szerintetek az osztálytársam meleg? 14/éves

Figyelt kérdés

14 évesek vagyunk,és már első óta nagyon furán viselkedik.

Csak lánybarátai vannak,lila a kedvenc színe,divattervező akart lenni(mostmárnem..elméletileg)és ilyen homokos hangja van.Nagyon könnyen besértődik.

Minden szexuális utalástól undorodik.Elméletileg volt már szerelmes valami lányba,de szerintem csak kitalálja,hogy ne higgyük melegnek.Ja és ezen kivül vannak fura megjegyzései..pl:Múltkor egyik haveromnak azt mondja:Ohh de jó a bicepszed..??!!Meg:Ohh tök jó a ruhád! És egyszer azt mondta amikor mentünk moziba,hogy ő majd félreül az egyk haverral hogy kettesben lehessek én a másikkal..mondom miaf**z?!!Na szóval ennyi lenne,csak azért kérdezem mert 13,5 évesen az ember még nem nagyon szokott meleg lenni..

2014. máj. 15. 21:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
en mar 11-12 évesen tudtam h meleg vagyok... most 14 vagyok és fiú... szóval ezt is megcáfoltuk xd . ha nagyon meg akarod tudni h meleg e az illető akk szerintem hívd el egy nyugis helyre ,és ott mond neki h nem hülyeségből meg cikizésből kèrdezd de szeretnéd megtudni h meleg e . azt te tudod h mit fog erre reagálni te ismered jobban.. ja es figyeld h miket nez hogy néz lanyokra es fiukra... vannak olyanok is akik ugy viselkednek mint a melegek de nem azok...
2014. máj. 18. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!