Miért utálnak ennyire?
Figyelt kérdés
Ez az utolsó évem ebben a suliban, de mégia aggaszt valami... Sosem szerettek túlzottan az osztálytársaim, és csak pár (igaz)barátn van. Nemrég részese lettem egy szerelmi háromszögnek, ahol a srácnak évekig én kellettem, csak nekem nem kellett és egyszer fizikailag is visszautasítottam őt, erre pedig olyan reakciója volt, hogy a legkönnyebben megszerezhető osztálytársnőmmel kezdett a szemem előtt kavargatni, aki aztán beléesett... csakhogy én rájöttem, hogy nekem ez a fiú kell! Elkezdtem harcolni érte, sikerült visszaszereznem, párszor randiztunk... De tudtam, hogy már ott van neki az osztálytársnőm is... Aztán megint összevesztünk és elmondott mindent a másik csajnak. Ezzel a lánnyal volt már egy konfliktusom, mert azt állítja hogy lemondtam az anyukáját... de én erre tényleg nem emlékszem. Na mindegy, egész osztályt ellenem fordítja, és 0-24ben engem mond le nekik. Mindenki ellenem fordult. Utálnak. De nem csak ez a baj.. mert a többiek ok nélkül utálnak. Nagyon jó és sikeres tanuló vagyok, sokat szereplek, a tanárok imádnak... Ma reggel odasúgta a másik osztálytársnőmnek, hogy: hát, ez se nézett tükörbe... meg azt mondja rólam, hogy hiába hordok szép fehérneműt (tornán látja), úgyis tehén vagyok. Mikor ez nagyon vicces, hiszen rengeteget tornázok és vékony vagyok... és jól öltözök... valamelyik nap félrenyeltem és rajtam nevettek és mondták egymásnak, hogy: fulladna már meg. A srác, akibe szerelmes voltam, pedig megfenyegetett, hogy nem félek e, hogy megvernek, mert hogy annyira utálnak. Szörnyű így élni. Soha, semmi rosszat nem tettem nekik, csak beléestem abba a srácba és nem érdekelt semmi. Viszont a többi csatlósa a csajnak ok nélkül utál. Én pedig már nembírom. Minden nap be kell szólniuk valamit. Szomorú vagyok. L2014. máj. 14. 16:25
1/4 A kérdező kommentje:
Nem nyalizok én senkinek, attól hogy bírnak, attól még nem muszáj hogy nyalizzak is. A másikban pedig lehet, hogy igazad van, sőt, meg is bántam. Csak ahhoz képest, hogy nekem ő még nagyon frissen tetszett meg, ahhoz korainak láttam az ilyen fajta közeledését.
2014. máj. 14. 17:08
2/4 anonim válasza:
A csajnak vannak 'kapcsolatai' ami azt jelenti, minden ismerôse utál téged, mert lehord nekik téged mindennek, ôk pedig elhiszik, hogy ez vagy, aminek elmondott.
Megoldás: nincs. Ki kell bírnod ezekkel az agysejthiányosokkal. Én amolyan antiszockodó típus vagyok az osztályommal szemben, egyszerûen lenézem ôket, mert birkák mind, és egymást utánozzák. De a sulin kívüli haverjaimmal jól megvagyok, szóval magát az osztályt csak egy közegként kezelem. Biztos vagyok benne, hogy vannak sulin kívüli barátaid, szóval velük lógj és ne az osztály legyen a középpont. ;)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod, és igen, legnagyobb szerencsémre szinte csak iskolán kívüli barátaim vannak, akik abba az iskolába járnak, ahová továbbtanulni készülök :) Már most érzem, sőt, tudom, hogy ott más lesz a helyzet és megoldásként most talán tényleg csak azt tudom tenni, hogy elviselem őket... :)
2014. máj. 15. 20:24
4/4 anonim válasza:
De azért ott már viselkedj felnőttesebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!