Szerintetek megérdemeltem a szaktanárit?
Sokat hiányoztam mostanában betegség miatt. (Kórház, műtét, stb.) Két hetet a szünetek nélkül. Tegnap mentem először suliba, de német órám csak ma volt.
Dolgozatot írtunk volna. A tanár tudta, hogy miért nem voltam. Azt mondta, hogy meg kell írnom a dolgozatot, mert hogy ezt az anyagot már tavaly is vettük, csak nem elég részletesen. Én ránéztem a lapra, mondtam neki, hogy én ezt nem tudom megcsinálni, nem is voltam itt, akkor inkább írja be az egyest. Utána mondta, hogy írjam meg. Én nem írtam semmit a papírra, mert fogalmam nem volt semmiről. A nevemet akartam ráírni,de elvette a papírt, majd mondta,, hogy szaktanárit ad.
Szerintetek megérdemeltem? Szerintem azért, mert egy üres dolgozatot adok be szaktanárit adni eleve nem oké, főleg úgy, hogy hetekig nem voltam suliban.. Szerintem így az egyes is köcsögség lett volna, de szaktanári..
Hello.
Na már most nem azért írok, hogy bárkibe is belekössek, de nem bírtam szó nélkül hagyni..
Drágáim én tapasztalatból mondom, hogy akármit ellehet kérni, talán még egy jó barátnő el is küldi, de az soha sem lesz olyan mint amit a tanár előad! Nekem szerencsére volt ilyen barátnőm, akivel segítettünk egymásnak, ha nem voltunk ott. De! Amúgy ilyenkor legtöbb esetben letojják a másik fejét az osztálytársai..Ha pedig utólag kéred el a jegyzetet, nem szívesen adják oda, amit meg is tudok érteni, mer kell készülni másnapra. És nem kell megvédeni a tanárokat, mer a diákokon rendesen kiélik a hatalmi vágyaikat....Ennyi volt, sziasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!