Hogyan lehet valakiből stréber helyett olyan gyerek akit nem csúfolnak gyerek?
Figyelj babám, én nem a stréberségről beszéltem, hanem a jó tanulóságról. Igenis egy normális iskolában nem vetik meg azt, aki tanul, ha egyébként normálisan viselkedik, lehet vele viccelődni, társalogni, stb...
Azt mondod, hogy nálatok a "menők" is jó tanulók voltak. Tehát a jó tanulók azért piszkáltak más diákokat, mert ők is jól tanultak? Vagy ezt hogy kellene értelmezni?
Nem ismerem el, hogy igazad van, mert attól még, hogy ketten leírjátok, hogy nálatok piszkáltak a strebákat, attól ez még nem lesz általános. Én is jó is középsuliba járok, és nálunk még a kifejezetten strébereket sem közösíti ki senki, maximum nem beszélgetnek nagyon el velük. És hallásból tudom, hogy ez a városunk többi középiskolájában is így van.
Egyébként nem igazán értem, hogy az 5-ös válaszolót miért kérdezted meg, hogy akkor elismeri-e, hogy igazad van, tekintve, hogy a százalékokból is láthattad, hogy azt a kommentet nem én írtam.
De elég nagy fogyatékos lehetsz, ha már ennyire kuncsorogsz, hogy elismerjék az "igazadat". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!