Ezért adhat intőt a tanár? (lent)
Ha a házirendben benne van, hogy tilos, akkor jogos.
De akkor írjon be mindenkinek...
soha nem értettem iskolába miért kell smink, meg kiöltözni!
az csak iskola, tanulni mész oda, és nem diszkóba készülsz.
majd annak is eljön az ideje, ott kell sminkelni.
amúgy hiába írjuk le a véleményünket, ha a tanár máshogy látja, ő van ott az iskolában, ő fog beírni, mi hiába mondjuk hogy nem volt jogos, ha őszerinte jogalapja volt!
mint mondtam azért sminkelném ki magam, mert osztályfényképezés, és a sulinkban jövő évre mindig ki van rakva az előző évi osztáyképe minden osztálynak. én meg gondoltam így hetedikbe ideje lenne kinézni valahogy.
a házirendben csak az van, hogy közszeméremsértő kozmetikai szerek. szerintem a szempillaspirál nem tartozik a közszeméremsértő kategóriába, főleg nem az osztályfotózásra, amikor általában mellettem mindenki szeme feketével ki van mázolva.
2.
Bár és fiú vagyok és pont nem az a divatos fajta, de akkor elmondom hogy szerintem miért teszik ezt.
A válasz egyszerű: Az iskolásoknak az iskola nem csak tanulásra van. Ott emberekkel találkozik, egy alapvető szociális tér ahol megítélik az alapján amit mutat. Hidd el, ha mindenki csak bekötött szemmel közlekedhetne ott akkor nem sminkelne senki.
Az iskola már rég nem "csak" a tanulásról szól.
Nagyon naív, aki azt hiszi tanulni járnak oda a gyerekek.
Kérdező: Ha mindenki kifestve megy, akkor mindenkinek intőt kell kapnia. Ha mindenki intőt kap, a szülők közül min. 1 fel lesz eléggé háborodva ahhoz, hogy elbeszélgessen erről az ofővel.
Egyszerű szempillaspirál nem fog látszódni egy osztályfotózáson, hidd el. Kivéve persze, ha egyesével is fotóznak benneteket.
Amúgy nyugodtan sminkeld ki magad, ha az ofőd cirkuszolna, akkor nyugodtan kikérheted magadnak, hogy a többiek is ki vannak sminkelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!