Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Meddig volt hiányérzetetek...

Meddig volt hiányérzetetek ballagás után?

Figyelt kérdés
14 évig jártam ebbe a ugyanabba a suliba, most, hogy ma a ballagással lezárult egy korszak, és többet nem kell bemennem reggelente, nagyon furcsa lesz. :( Szomorú vagyok, hogy a barátaimmal nem találkozhatok már naponta, hiányzik az egész közösség. Igaz, még egy fergetegesnek ígérkező nyár előttünk áll, ahol még rengeteget leszünk remélem egy társaságban. Hihetetlen hogy vége. :( 20/F
2014. ápr. 30. 20:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Semeddig.
2014. ápr. 30. 21:13
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

A szar osztály miatt semeddig.

Örültem hogy megszabadultam a sok nyomoréktól, akik kicsesztek velem meg állandóan piszkáltak.

Ők mára sehol sincsenek, a múltkor találkoztam egyikkel és éppen a csikkeket szedte ki az utcai szemetes hamutartójából, én meg jól pofánröhögtem.

2014. ápr. 30. 21:18
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Semeddig úgy szint. Főleg hogy ahonnan ballagtam volna most onnan kirúgtak. lol
2014. ápr. 30. 21:58
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Fura volt utána, de nem sokáig, bár erre rásegített, hogy nem voltam oda az osztályomért... Hidd el, látszik már gimiben, hogy kivel marad meg a kapcsolat ha ápoljátok is, ez nem egy kifejezett vég. Amúgy eléggé beindul az élet gimi után, úgyhogy nem fogsz sokáig agyalni ezen, érettségin meg úgy is együtt lesztek még.
2014. ápr. 30. 22:07
 15/21 Nádszálkisasszony ***** válasza:
100%
A mai napig visszasírom azokat az időket! Életem legszebb évei voltak, sajnos többet ilyen nem lesz. Én az egyetemen nem találtam olyan jó társaságot. A gimis barátokkal a bartáság viszont megmaradt, még ha meg is ritkultai is a találkozások!
2014. ápr. 30. 22:20
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

2 perc!

Utáltam mindenkit! :) na jó 1 barátom volt,és együtt utáltunk mindenkit! :)

2014. máj. 1. 00:39
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
10.-es vagyok, de még mindig hiányzik az általános iskola :( Már megszoktam, de tavaly végig nagyon furcsa volt.
2014. máj. 1. 01:38
 18/21 A kérdező kommentje:
Akik még nem ballagtak, élvezzék ki a jó társaság minden egyes percét, közhely, de nagyon gyorsan el fog menni. :( Mintha most lettem volna 9.-es, egy szempillantás és itt az érettségi, az idő hatványozottan gyorsaban telik ahogy közeleg a vége. Ha most nem is érzed, visszagondolva így lesz.
2014. máj. 1. 01:51
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Ugye kérdező? Mintha tegnap lettem volna kilencedikes. Hihetetlen dolog volt. Én szerettem az osztályom és a gimit, nálunk annyira pörgős, változatos, izgalmas volt minden, és annyira intenzív emlékeim vannak a 4 évről, amit ott töltöttem. Az iskola közösségi élete eléggé kitűnik a többi közül, minden eseményről megvannak az emlékeim. A ballagás maga egyszerűen felfoghatatlan volt. Egészen más, mint az általános iskolai. Amikor bevonultunk, végig néztem a sorfalat állókat, és a mosolygós arcokat azoktól, akiket ismerek. Minden egyes arcról eszembe jutottak a napok, amikor találkoztam velük. Aztán az évfolyamtársaim. Végignéztem az összes osztályt, és - ez furán hangzik, de - az összes exbarátomat is. Az évfolyam engem bizony sok mindenkivel összehozott. Furcsa összegzés volt az az egy óra, amíg ott álltam a tűző napsütésben, a fákról a szöszök folyton a hajamba szálltak, de hozzá sem nyúltam, mert annyira megállt az idő. Azt sem hallottam szinte, hogy mit mondanak a mikrofonba. Tanulmányi eredményért én úgysem kapok könyvet (:D). Próbáltam racionálisan gondolkodni akkor, hogy most hogyan tovább, meg hogy magam mögött kell hagynom életem négy leggyönyörűbb évét, de csak álltam ott totál megszeppenve, és emlékeket felidézve. Sírni sem tudtam volna, annyira furcsa volt. Az érettségi eszembe sem jutott akkor, pedig az elmúlt néhány hónapban másra nem nagyon tudtam gondolni, csak arra, hogy mennyire félek az emelt szintű angoltól. Semmihez sem fogható érzés. Voltak olyan időszakok, amikor gyűlöltem az osztályom, követtem el hatalmas hibákat a 4 év alatt, de semmit sem bántam meg. Hiányoznak, már most hiányoznak.

Kb. így érzek most. 19L

2014. máj. 1. 10:39
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
...hát konkrétan én tegnap ballagtam,és úgy voltam ott ballagáson,hogy fel sem fogtam,hogy mi történik.Előtte 2 napig szerenádoztunk,együtt voltunk,és most furcsa,hogy nem kellett reggel korán kelni,meg bemenni.Most már csak 1,5 hónap választ el a teljes szabadságtól..remélem,hogy minden sikerülni fog,és átmegyek mindenből.
2014. máj. 1. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!