Meddig volt hiányérzetetek ballagás után?
A szar osztály miatt semeddig.
Örültem hogy megszabadultam a sok nyomoréktól, akik kicsesztek velem meg állandóan piszkáltak.
Ők mára sehol sincsenek, a múltkor találkoztam egyikkel és éppen a csikkeket szedte ki az utcai szemetes hamutartójából, én meg jól pofánröhögtem.
2 perc!
Utáltam mindenkit! :) na jó 1 barátom volt,és együtt utáltunk mindenkit! :)
Ugye kérdező? Mintha tegnap lettem volna kilencedikes. Hihetetlen dolog volt. Én szerettem az osztályom és a gimit, nálunk annyira pörgős, változatos, izgalmas volt minden, és annyira intenzív emlékeim vannak a 4 évről, amit ott töltöttem. Az iskola közösségi élete eléggé kitűnik a többi közül, minden eseményről megvannak az emlékeim. A ballagás maga egyszerűen felfoghatatlan volt. Egészen más, mint az általános iskolai. Amikor bevonultunk, végig néztem a sorfalat állókat, és a mosolygós arcokat azoktól, akiket ismerek. Minden egyes arcról eszembe jutottak a napok, amikor találkoztam velük. Aztán az évfolyamtársaim. Végignéztem az összes osztályt, és - ez furán hangzik, de - az összes exbarátomat is. Az évfolyam engem bizony sok mindenkivel összehozott. Furcsa összegzés volt az az egy óra, amíg ott álltam a tűző napsütésben, a fákról a szöszök folyton a hajamba szálltak, de hozzá sem nyúltam, mert annyira megállt az idő. Azt sem hallottam szinte, hogy mit mondanak a mikrofonba. Tanulmányi eredményért én úgysem kapok könyvet (:D). Próbáltam racionálisan gondolkodni akkor, hogy most hogyan tovább, meg hogy magam mögött kell hagynom életem négy leggyönyörűbb évét, de csak álltam ott totál megszeppenve, és emlékeket felidézve. Sírni sem tudtam volna, annyira furcsa volt. Az érettségi eszembe sem jutott akkor, pedig az elmúlt néhány hónapban másra nem nagyon tudtam gondolni, csak arra, hogy mennyire félek az emelt szintű angoltól. Semmihez sem fogható érzés. Voltak olyan időszakok, amikor gyűlöltem az osztályom, követtem el hatalmas hibákat a 4 év alatt, de semmit sem bántam meg. Hiányoznak, már most hiányoznak.
Kb. így érzek most. 19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!