Miért csinálhatta ezt egy ismerősöm?
Figyelt kérdés
Facebookon írogattunk, majd elköszönt hogy megy aludni. Alapból egész kedves velem, el lehet vele beszélgetni.
De ekkor miután elköszönt még kb. 1 órán át fent láttam, mobilról jelezte fent a chat. És amikor ráírtam újra azt látta is, de már nem válaszolt. Szerintetek ez mit jelent? Utálhat valójában csak nincs szíve megmondani?
2014. ápr. 29. 22:49
1/3 anonim válasza:
Ilyet Én is szoktam csinálni. Elolvasom a telefonon amit írnak és majd reggel válaszolok, ha egyszer már elköszöntem. A telefonom amúgy is mindig fent van facebookon.
2/3 anonim válasza:
Ez teljesen természetes dolog. Ha abba akarom hagyni a beszélgetést valamilyen okból, elköszönök, de ez nem azt jelenti hogy ki is lépek.
Nem fogok egész nap ódzkodni egy oldaltól, csak hogy ne kelljen folytatnom a beszélgetést, főleg ha mással még szeretnék chatelni.
3/3 anonim válasza:
lehet csak azért mondta hogy elmegy aludni,mert elfogyott a téma nem gondolod?ilyet én is csinálok ha már végképp elfogy a téma.Csak én ilyenkor le is rejtem a csetet az illetőnek hogy ne legyen sértődés.De van h mi is úgy beszélünk barátommal hogy alszik,de közben a facébe be van lépve és ha megrezdül a telefon akkor válaszol.így is fennt lehetett nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!