Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Attól hogy v. ki jól tanul...

Aniii2001 kérdése:

Attól hogy v. ki jól tanul miért ell le stréberezni?

Figyelt kérdés
Az osztálytársaim mindig ezt mondogatják .Tinektek is rosszul esik ga lestrébereznek?

2014. ápr. 25. 18:44
 1/9 anonim ***** válasza:

Engem is lestrébereztek az esti suliban. Jót nevetem rajta.. Miért?? Mert az volt az egyetlen ötösöm... :D

Amúgy nem tudom, én nem igazán használom. Talán irigylik a jó jegyeket.. :)

2014. ápr. 25. 18:51
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk a legjobb átlagot elért diákra senki se mondaná hogy stréber, míg egy 4,3-ért küzdő srácra ráaggatták ezt a jelzőt.

Nem a tanulmányi eredmények alapján választanak meg "strébernek". A viselkedés többet számít.

Az osztályelső bulizik velünk, nem ítéli el a szórakozást, beilleszkedik, míg a stréber csak kockul, tanul, és kéretlenül ismételgeti a véleményét, miszerint mi, akár jobb jegyeket kapunk, akár nem, mind hülyék vagyunk, mert elmerünk menni szórakozni, és nem nyalunk a tanároknak.

2014. ápr. 25. 18:59
 3/9 anonim válasza:

Nincs semmi baj azzal ha tanulsz, esetleg nem vágsz fel vele? Mert mi suliban azt az egy lányt szoktuk strébernek hívni aki folyton okoskodik MINDENBEN.(van hogy beszélgetünk, és csak úgy odajön okoskodni :D )

Meg órán ne válaszolj mindig minden kérdésre amire tudod a választ mert az is lehet sokadszorra idegesítő.

2014. ápr. 25. 19:00
 4/9 anonim ***** válasza:
19%
Ne foglalkozz vele. Majd az élet téged fog igazolni, és amíg majd aki 2-es jegyekkel éppen hogy átküzdi magát a sulin, a mekiben fog kikötni, te bekerülsz majd egy jó egyetemre, később meg lesz jó munkád, és 5x annyi fizetésed ( feltéve ha olyan szakma párosul hozzá ami keresett ).
2014. ápr. 25. 19:04
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Engem is mindig strébereztek, mert kitűnő voltam, pedig nem magoltam egyáltalán, és nem is okoskodtam. Valamiért középiskolában egyszerűen ment a dolog, előtte általánosban 3-as, 4-es tanuló voltam, ugyanolyan erőfeszítéssel. Én sem tudom, mitől lettem hirtelen kitűnő, de tenni semmit sem tettem érte.

Simán irritálja az embereket, ha valaki jó, főleg, hogy engem pl. a tanárok dicsértek mindig, ami el is hiszem, hogy idegesítő. (Én sem örültem neki, és főleg nem kértem!!)

2014. ápr. 25. 19:14
 6/9 anonim válasza:
Ma még strébernek,20év múlva főnöknek szólítanak :D
2014. ápr. 25. 19:24
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat nem szoktam beleszolni más dolgába
2014. ápr. 25. 19:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Ezt csak az irigység teszi! Ne haragudj rájuk ezért, fogalmuk sincs mit beszélnek! Neked meg sok hasznod lesz abból, ha jól tanulsz, szóval csak így tovább! :)

27F

2014. ápr. 25. 22:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Hehe.. mákod volt, hogy csak lestrébereznek. Engem publikusan szégyenítenek meg Facebook-on. Mert okos vagyok és napi 30-50 perc elég nekem az 5,00-hoz :(
2014. okt. 16. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!