Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért nem szűrik jobban a...

Miért nem szűrik jobban a tanárokat? HOGY taníthatnak az ilyenek?

Figyelt kérdés

Nekem is, és pl most a húgomnak is borzalmas tanárai vannak, és nem ők az egyetlenek. (húgom másik suliba jár)

Persze tisztelet a kivételnek. Csak hogy pár példát mondjak:

A mi matektanárnőnk borzalmas volt. Az a nő azt sem tudta, hogy mikor mit hogyan tanított meg, így volt, hogy 3 órán keresztül ugyanazt vettük (szóltunk neki, de mintha a falnak...), mire leesett neki, h tovább kéne haladni.

Töri tanárunk papolt arról, hogy a gyerekek mennyire szeretnek olyanokat hazudozni, h a tanár kedve szerint alakul a jegy. De amikor rossz kedve volt, a büdös életbe senki nem kapott ötöst.

Német tanárunk pedig velünk tanulta meg a nyelvtant, mert ő sem tudta. Máig rejtély, hogy kaphatta meg az állást.

Húgomnál:

Olyan biosz-föci tanárnője van, aki semmit nem tanít, könyvből olvassa az anyagot,m és utálja a gyerekeket. Ha ő nem hoz könyvet, rögtön pánikba esik, és gyorsan elkéri valakitől. Ha az osztályba valaki elfelejti elhozni a könyvet, akkor vágja be az egyest egyszerre. Ez a nő könyv nélkül agyhalott.

Tesitanárja egy olyan nő, aki dirigál állandóan, de soha semmit nem mutat meg. Szintén utálja a gyerekeket, tőlük elvárja, hogy rendesen megcsinálják a gyakorlatot megmutatás nélkül, amikor ő szerintem fele ennyit nem bírna megcsinálni.

És még sorolhatnám. Miért nem szűrik jobban a tanárokat? Én személy szerint felháborítónak tartom, hogy olyen renitens egyedek taníthatnak, akik utálják a gyerekeket, és abszolút nem értenek hozzá.

Ti ismertek ilyen tanárokat?

Mi a véleményetek? Vagy csak én látom rosszul?

2014. ápr. 14. 10:08
1 2
 11/11 anonim válasza:

Nekem a magyar osztályfőnököm volt hárpia. Amikor pl. a János vitézt tanultuk, akkor az első versszakából írtunk egy oldalnyi vázlatot. Másnapra ebből dolgozat, és aki nem szó szerint írt le mindent, annak egyes. A szó szoros értelmében! Természetesen osztályfőnöki órán is magyart tanultunk, dogákat is írtunk. Csakhogy, egyszer az iskolapszihológus felfigyelt ránk, de az osztályfőnöki órákon csak a csapat egyik felével tudott foglalkozni, a többiekkel meg maradt az oszifő magyarozni. Aztán én szerencsére felvételiztem 6.-ban, és amikor egyszer visszallátogattam köszönni a régi barátaimnak, a tanár BERÁNGATOTT a magyarórára, és mindenki előtt átnézte a magyarfüzeteimet, és kikérdezett az anyagból, majd lerendezett egy hisztit, hogy az új sulimban mért nem írunk 5 oldalnyi ,,vázlatot". Arról egy szóval sem kérdezett, hogy milyen az új sulim, pedig azt még a tesitanár is megkérdezte.

Aztán ott volt a tesitanárom. Mindenből ötösre álltam, csak tesiből nem, mert ,,lusta vagyok futni". Az nem számít, hogy pl. kötélmászásban a fiúkat is leverem. Azt már csak zárójelben jegyzem meg a sztori csattanójaként, hogy az új sulimban az első tesiórán a tanár elküldött ortopédushoz, aki megállapította, hogy már 5(!!!) éve asszimetrikus a lábam, porckopásom van, és krónikus ínelvékonyodás miatt FIZIKAILAG KÉPTELEN vagyok futásra... tehát valószínűleg nem lustaságból nem futottam........

2016. febr. 14. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!