Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit gondoltok ezekről a...

Aniii2001 kérdése:

Mit gondoltok ezekről a lányokról?

Figyelt kérdés

Évfolyamtársamnak 12èves szàjpirszingje van vasàrnapokat a baràtjàval töltakinek szinten pircingje van.Cigizik és energia italokat fogyaszt.

a másik oszt.társam jobb oldalon felvan nyirva a haja szögecses karkötőt hord + állítolag ha felveszik a gimibe tetkót kap ajándékba

+van kèt iszt.társam 13 13évesek szintén cigiznek. Mit gondoltok róluk?

2014. ápr. 5. 16:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Manapság ilyen egy átlagos tinédzser. Sajnos.
2014. ápr. 5. 16:38
 2/12 A kérdező kommentje:
teloról irom bocs az elíràsokèrt
2014. ápr. 5. 16:38
 3/12 anonim ***** válasza:
szerintem nem kell irigyelni öket és különcnek érezni magad ha te nem ilyen vagy, egészségükre ha nekik az a jo h már 12-3 évesen tönkreteszik a testüket meg az életüket...
2014. ápr. 5. 16:41
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
szerintem meg irigy vagy...
2014. ápr. 5. 16:45
 5/12 anonim ***** válasza:
77%
Ha véleményt akarsz mondd el kérlek az általánosságban véve jó tulajdonságaikat is mert eddig csak a "cigiző, piercinges, energiaitalozó" elítélendő tinilányok képét festetted fel akiket most nekünk is szidni kéne.
2014. ápr. 5. 16:59
 6/12 anonim ***** válasza:

Ezt a szöveget elolvasni kín volt. Én még akkor is ügyelek a helyesírásra, ha telóról vagyok.

A viselkedésük és külsejük a szüleik hanyagságára vezethetők vissza.

2014. ápr. 5. 18:02
 7/12 A kérdező kommentje:
nagyon nincsenek jó tulajdonságaik ajonnan én látom mindenkit piszkálnak és olyan 1-es 2-es tanulók
2014. ápr. 6. 06:00
 8/12 anonim ***** válasza:
Az ilyenekkel nem szabad foglalkozni! Kerüld el őket! Már most elcseszett életük van. Mi lesz később..?
2014. ápr. 6. 14:49
 9/12 Meli1518 válasza:
Ne foglalkozz velük.. Lényeg,hogy te NE kezdj el ugyanígy viselkedni. De ez az ő dolguk,hogy mit csinálnak. Ha nekik így jó... Vannak szüleik,ha meg nekik így megfelel,akkor te se szólj bele :)
2014. ápr. 6. 17:42
 10/12 Gyémántlány ***** válasza:
Ha nekik így jó, akkor éljenek így. Mindenkinek a saját útját kell járnia. Ha az övék ez, akkor ez. Nincs mit tenni. Később majd megbánják, hogy ezt választották, hidd el, addig pedig nem nagyon kell foglalkozni a témával. De egyébként azt elmondanám, hogy attól még lehet rendes valaki, hogy cigiezik, vagy tetkója van; a jófejség nem ezen múlik, tehát ez alapján mi nem tudjuk, jó esetben nem is akarjuk megítélni őket.
2014. ápr. 6. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!