Srácok, ti mit gondoltok ilyen lányokról?
Most nem a külsőre hanem belsőre lennék kíváncsi. Hallottam ilyen olyan szóbeszédet, és mind mást mondott, szóval gondoltam megkérdezem itt. Ha egy lány totál fiús dolgokat csinál - sci-fi filmeket néz, sőt kifejezetten rajongó, folyamatosan videojátékokkal játszik, pl. Need for speed, Tomb Raider, CS, stb., érdeklik az extrém sportok - free running, pankráció, stb.. akkor ez szánalmas, mert a lányoknak az a "dolguk" hogy plázázni járjanak meg rucikat vásároljanak amíg van pénzük, vagy ez jó mert legalább van egy csomó közös bennetek? :D
Kíváncsi vagyok, várom a válaszokat! :)
jó barátom lenne egy ilyen lány.
nem kéne folyton nyafogást meg baradságokat hallgatnom
hanem szórakozhatnánk és élhetnénk
23/f
Ha szereti a sci-fi filmeket, annak örülök. :)
Ha videójátékokkal játszik, az nem különösebben érdekel.
Ha boxmeccsre, pankrációra megy... Akkor egy kicsit hányingerem lesz.
az én megfigyelésem az, hogy a pasik egy része
(tehát nem mindenki, hanem csak egy része, bár jelentős része)
az olyan nőket kedveli, akikről elmondható:
testben nőies, gondolkozásban férfias, viselkedésben szelíd.
mindenki másképp állna hozzá, de szerintem a fiúk többsége örülne neki.
ha te ilyen vagy, csak annyit mondok, hogy önmagad légy és ne a divatot kövesd. épp elég sabloncicababa van már, nem kell neked is színészkedned.
viszont azzal számolj hogy sokan ki fognak nézni ezért, főleg az irigykedő lányok, akik nehezebben férnek majd a fiúk közelébe.
az meg kifejezetten jó dolog, ha a sport is érdekel, nem csak a sminkelés. elég unalmas már, hogy a lányok lusták és kompenzálnak ahelyett hogy valóban törődnének magukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!