Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miert ilyen nagykepu?

Miert ilyen nagykepu?

Figyelt kérdés
Egy lanyrol lenne szo...eleg csunya de erre meg kesobb kiterek...ez a csaj kb mindenkinek beszol h o mennyire szep fiuknak is mondja h o az egyik legszebb...de ami a legdurvabb h olyan budos a leany mintha nem is furodne...irtam ugye h csunya...elegge az...voros haju szeplos bar sovany alakja nincs...megis mindenkinek beszol h o pedig szep...nekem pl ilyet: ugyse lesz jobb csajod mint o nezz magadra(es ekkor ramutat a legrondabb csajra) ja es a csaj nagyon elhiszi h o meno meg ilyenek pedig egy baratja sincs...mindenki utalja es budoskenek becezi az oyztaly mert mindig buzcsikot huz maga utan...en csak azt nm ertem h o most mire is nagykepu....ti ertitek ezt?

#csúnya #undor #nagykepu a semmire
2014. ápr. 4. 15:25
 1/2 anonim válasza:
100%

Tudod, van akinek kisebbségi komplexusa van, és így inkább a környezete támadásával próbálja elnyomni az önutálatát, azt a látszatot is kelti, hogy oda van magáért, és így inkább tényleg elhiszi magáról, hogy mennyire szép, és tökéletes. Másban keresve a hibát próbálja tudatosítani magában, hogy ennél meg annál, ami nekem van még mindig jobb, szebb.

Sajnos mindig is voltak, és mindig is lesznek ilyen emberek. Mondanám, hogy ne foglalkozz vele, de sajnos ők azok a fajták, akik amíg nem kapnak az élettől egy nagy pofont, nem változtatnak a hozzáállásukon.

ui: ha ennyire büdöskének nevezik, az hogy leszálljon a fellegekből könnyeden megoldható. Ha a többiek is ezt gondolják, akkor szerintem az le tudná csillapítani, ha az asztalára nyomnál közvetlenül az orra alá egy dezodort. Nem kell hozzáfűzni semmit, de meg fogja érteni a célzást. Ha nem akarsz ilyen drasztikus módszerhez folyamodni, szard le, és le van tudva.

2014. ápr. 4. 19:36
 2/2 anonim válasza:
Az a baj, én se állnék szerintem máshogy hozzá, de tudom, hogy ez rossz hozzáállás, mert ahelyett hogy szidjuk, segíteni kéne neki kialakítani először is egy normális belsőt és külsőt, normális önértékelést és értékrendet, ahhoz, hogy megváltozzon. Ha még ráteszünk egy lapáttal és még tovább bántjuk, azzal pont hogy rossz irányba toljuk, mert még kevesebb önbecsülése lesz, és még ridegebb lesz a világ felé. Mert arra senki nem gondol, hogy ő vajon mit érezhet, csak bántani tudja mindenki. Jó bevallom, azzal nehezen lehet mit kezdeni, ha büdös, meg kell tőle tudni, hogy m nyomja a lelkét, abból az is kiderülhet, esetleg, hogy mi zajlik otthon. Az iskolában biztos van pszichológus, ez az ő ügye lenne.
2014. máj. 30. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!