Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ez elég ok arra, hogy egy...

Ez elég ok arra, hogy egy iskolai közösségből teljesen kiutáljanak, kiközösítsenek?

Figyelt kérdés

Az, hogy feszült vagyok más emberek előtt, és mindig komornak, komolynak látnak, nem szoktak nevetni látni, meg olyan felszabadultnak.

Az arcom meg nem valami szép, meg a fogaim se, elég csúnyán áll a felső fogsorom, szóval ha meg nevetnék akkor meg azt furcsállaná mindenki.

De ez az egész elég ok lehet arra, hogy kb. mindenki elfordul tőlem, levegőnek néz az iskolában? Vagy még valami másnak is kell lennie?

18/F

2014. ápr. 3. 18:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem, ez nem ok rá. De sajnos ilyenek az emberek.:(
2014. ápr. 3. 19:02
 2/3 Firedoom ***** válasza:

Az előző jól mondta, ime az ember!

Ok nelkul utalnak olyanokat, akik senkinek nem artottak, es felneznek azokra, akik megrekedtek az osember szintjen.

2014. ápr. 3. 20:43
 3/3 anonim válasza:

Ha van egy barátod, az már fél siker, nem is kell több, akkor már nem fogod ezt érezni. Mosolyogni meg... ha olyan a helyzet jön az magától, nem gondolsz arra, hogy milyen szép vagy, vagy hogy hogy állnak a fogaid.

Az ember olyan, hogy kiközösíti a gyengébbet, de ha egyedül is meg tudod állni a helyed, akkor sincs nagy gond. Az első másfél évben engem is levegőnek néztek, azt hitték, hogy én mindíg mindent tűrni fogok. Aztán besokalltam, és visszamondtam a magamét, nem érdekelt mit szólnak. A barátaim nem fordultak el tőlem, de szereztem ezzel néhány ellenséget, de ez szerintem normális, ha egy közösségben megosztó ember vagy. Próbálj nyílni a többiek felé te is, ne várd a sültgalambot a szádba. Meglepődsz, mert lehet, hogy vannak olyan tipikus "bántó" emberek, de normálisak is akadnak köztük.

2014. ápr. 4. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!