Nektek milyen ének tanárotok volt/van?

Mi értelme van kérdésnek? Most komolyan kérdezem.
Egyébként a miénk egy köcsög volt. Idegbajos szipirtyó.

Általánosban egy ideg beteg nő volt.
Most középsuliban egy férfi. Mivel péntek utolsó óra az éneken, ezért kb. várjuk a kicsöngetést, hogy a tanár is meg mi is hazamehessünk. :DD (De tényleg, van hogy kussba ülünk a csengőre várva)

Általánosban 3 énektanárom volt. Az 1. egy nagyon szigorú, gyerekeket megalázó, mindenért ordibáló, idióta pcsa volt. Szóltam volna az igazgatónak, hogy valamit kezdjen vele, a gond csak az volt, hogy ő volt az igazgató.
A 2. tanárom egy kedves, mindig nyugodt, és kedves középkorú nő volt. Az a tipikus "hippi" fajta. Kivitt minket a parkba énekelni, akárki akármit csinált, ő megbocsátott, és nem büntetett, annyit mondott, hogy a rosszalkodás ellenére mindenki értékes és jó gyerek, mindenkiben van szépség. Ennek ellenére volt tekintélye. Nem nagyon rosszalkodtak az óráin.
A 3. tanárom teljesen átlagos volt. Kicsit ellazáskodta az óráit, de már 8.osok voltunk, nem is nagyon tudott volna mit kezdeni velünk. Akinek volt adottsága az énekléshez, "énekben" felelt, a többiek kottáztak, zenetörténelemből írtak.
Most, középiskolában viszonylag jó tanárt kaptunk, de tud nagyon genyó lenni. Főleg zenetörténelem és kottázás van, 4 hetente 1x van éneklés, akkor 1 valaki hozhat be hangszert, ha tud is játszani. Én 2x vittem be eddig gitárt, elszórakozgattunk vele órán, de a végén mindig megpróbált összetörni azzal, hogy azt mondogatta én nem tudok játszani, mert az ő kedvenceit nem tudom eljátszani.
Nos, nem tudom mennyire lenne zeneileg esztétikus magyar népdalokat játszani elektromos gitáron, még ha torzítás nélkül is. Ő tudja...

Az énektanár a legrosszabb arc az egész suliban. Régebben dogákat íratott dupla papírra, hogy hazavihessünk egy példányt a szüleinknek is megmutatni. Mert anyámékat pont az énekdogám érdekli majd biztosan. Most pár héttel érettségik előtt már nem írat, de elvárja, hogy síri csend legyen az óráin(még a komolyabb órákon is mindig dumálunk, úgyhogy nem tudom ezt hogy gondolta). Eleve ordibálva beszél, ez az alaphangneme. Ha késünk 5 percet beír egész órára.
Pedig nem szokásom tanárokra panaszkodni, tényleg ő az egyetlen akit nem kedvelek.

Hülye.
Engem utál egyedül pedig nincs oka rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!