Tényleg beteges amit csinálok?
Figyelt kérdés
Kisgimnazista ként 7.-be járok egy viszonylag kemény suliba. Világ életemben jó tanuló voltam(4es-5os) most ugye másik suliba kerültem es meg jobban teljesítek.eddig minden tantárgyból csak 5ösöm van semmi más jegyem. Az a baj hogyha szóba jön hogy valamiből 4est kapok gyomorgörcsöm es hányingerem lesz. Minden dolgozatra rendesen felkészülök mégis előtte való 2nap es ér-e is folyton izgulok,stresszelek felek tőle hogy nem 5 lesz. En vagyok az egyetlen az osztályba szerintem a suliba is aki ilyen jól tanul es megis mindenen fel húzom magam es minden este azt érzem nem vagyok elég felkészült. Félév kor az igazgató Isla megdicsért,osztályfőnöki tud kaptam de azt mondták veszélyes amit csinálok es en is kezdem azt érezni hogy megőrultem, kimerültem. Ez tényleg veszélyes? Változtatnom kéne vay nem? Nem tudok elaludni ha valamit nem tanultam meg mert lelkiismeret furdalásom van! Mi a véleményetek erről? Segítsetek!2014. márc. 18. 22:21
11/18 anonim válasza:
Kisgimnazista ként, Világ életemben, meg jobban, Félév kor... Ha ezekre te 5-öst kaptál, (és ez csak pár kiragadott példa) akkor nekem a város leggyengébb sulijában szerzett érettségimmel már a doktori vagy professzori címet is meg kellett volna kapnom.....
13/18 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírásért de telefonról írtam, fáradt is voltam meg a teló átírja. Köszönöm a válaszokat, a tanácsokat megfogadom:)
2014. márc. 19. 15:01
14/18 anonim válasza:
Gondolj bele, hogy mi történik, ha 4est kapsz! Semmi az élet megy tovább. Csak a tudás számít, nem a jegy. Most még lehet, hogy tudod ezt csinálni, de ha gimiben nem is, egyetemen elő fog fordulni, h akár meghúznak valamiből. És ha addig nem tanulod meg egészségesen kezelni az ilyesmit, akkor ott majd össze fogsz roppanni!
15/18 anonim válasza:
Ha átírja akkor biztos nem direkt rosszra írja át, vagy igen?
16/18 A kérdező kommentje:
Kedves előző:) igen nem tudom miért de ha azt akarom írni "estére" akkor átírja "ér-e"-re. Nem tudom miért de az megírja szót is külön írja.
2014. márc. 19. 17:21
17/18 anonim válasza:
Aha. A vesszőket meg automatikusan törli.
18/18 A kérdező kommentje:
Bocsánat mégegyszer de siettem. Elfelejtettem vesszőt rakni. De nem ez a lényeg. Én azért írtam a kérdést, mert érdekelt a véleményetek és a tanácsotok. Nem értem miért ez a lényeg,hogy hogy írtam a kérdést. De köszönöm azoknak akik segítettek és nem ezen lovagolnak.
2014. márc. 19. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!