Mit csináljak hogy leszálljon rólam az osztálytársam?
Van egy csaj az osztályban, akivel első két hónapban egész jóban voltam. Nem a legjobb barátnőm volt, de beszélőviszony volt.
Aztán novemberben volt egy félreértés és azt hitte mindenki hogy kamuztam valamivel kapcsolatban, és aztán az egész osztály meggyűlölt, de ezzel a csajjal "normális" maradt a viszonyom, felköszöntött a szülinapomon, stb.
De most elkezdett beszólogatni, gőzöm sincs miért. Lett volna egy fáklyás felvonulás pénteken és ofőin az egész osztály előtt hogy "Hát X. Y. miért nem jön?" X.Y. = az én nevemet mondta, és mikor mondtam, hogy dolgom van, tök gúnyos hangon azt mondta, hogy nekem érdekes módon mindig mennem kell valahova.
Szóval mit csináljak, hogy leszálljon rólam ez a csaj? Váltsak iskolát?
Ezért az iskola váltáson gondolkodni? Szerintem meg a hozzáállásodon kéne változtatni!
-Miért érdekel, hogy ki mit gondol?
-Mi a fenének kell felesleges időt pazarolnod arra, hogy mindenkinek magyarázkodj, és másoknak megfelelj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!