Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Felnőttek vagy tinédzser...

Felnőttek vagy tinédzser iskolások titeket nem fog el attól az undor, amikor láttok iskolásokat teleaggatva ékszerekkel, kopaszra nyírva mindenki hódolva a mai divatnak?

Figyelt kérdés
Nem értem, miért kell egymáshoz hasonlítanunk. Én mindig azt tartottam, hogy merj más lenni, kiválni. Bár tudom a valahová való tartozás fontos, de miért úgy, hogy mások viselkedési normáit másolom vagy öltözködését?
2014. márc. 16. 01:24
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Erre viszont mégis azt kell mondanom, hogy teljes mértékben igazad van. Nap mint nap látjuk ezt a jelenséget. Vérzik a szívem ezekért az emberekért. Bár szerintem, ha én nem nőnék fel vagy nem nőttem volna fel szerető családban, akkor is tudnék külön úton járni. Remélem. Mindezt nem nagyképűségből írom, sem nem azért, mert egyedinek tartanám meg. Egész egyszerű ténymegállapítás.
2014. márc. 16. 15:23
 12/15 anonim ***** válasza:

Persze, mindenki máshogyan viselkedik különböző helyzetekben. :)

De a lényeg mégis az: attól, hogy valaki ékszerekkel aggatja tele magát vagy kopaszra nyiratkozik, attól nem érdemel undort vagy utálatot.

Én úgy vagyok vele, hogy lehet, hogy ez segít neki, hogy jobban érezze magát, és normális esetben ez csak egy kamaszos lázadás, amit idővel kinő (pláne, ha páran rájönnek, hogy az extrém kinézet jó eséllyel egy segélykiáltás).

2014. márc. 16. 15:27
 13/15 A kérdező kommentje:
Lehet segélykiáltás is. Ami még hozzájárul vagy rontja a dolgot az a pofátlanság, amikor azt hiszik mindent megtehetnek. Ám ez is visszavezethető valamire.
2014. márc. 16. 15:38
 14/15 anonim ***** válasza:

Jól látod. :)

[link] ;)

2014. márc. 16. 15:40
 15/15 anonim válasza:
én sem értem..a srácoknak a suliból például még a hajuk is ugyanolyan..de hát ez a menő.. semmi egyéniség
2014. márc. 17. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!